Anna Oksanen on Henrik Wickströmin eduskunta-avustaja

Anna Oksanen Raaseporista on Henrik Wickströmin eduskunta-avustaja. Oksanen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, hän on Raaseporin kaupunginvaltuuston jäsen ja hän on toiminut kuluneena vuotena ministerin ja entisen kansanedustajan, Thomas Blomqvistin, eduskunta-avustajana.

– On mukavaa saada Anna eduskunta-avustajakseni. Anna on työskennellyt aiemmin eduskunnassa, mikä tuntuu hyvältä, koska olen itse ensimmäisen kauden kansanedustaja. Anna on myös kaksikielinen, mikä on minulle tärkeää, Wickström sanoo.

– Odotan mielenkiinnolla, että pääsen näkemään uuden puolen eduskuntatyöstä, uuden edustajan avustajana. Odotan hyvää yhteistyötä ja vuoden avustajakokemuksella uskon voivani tukea Henrikiä hyvin hänen uudessa tehtävässään kananedustajana, Oksanen sanoo.

Uudet kansanedustajat aloittivat työnsä tiistaina (11. huhtikuuta) ja tänään järjestetään valtiopäivien avajaiset. Oksanen aloitti tehtävässä 11. huhtikuuta ja jatkaa siinä elokuun loppuun saakka.

Adlercreutz jatkaa Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana

Kansanedustaja Anders Adlercreutz on Ruotsalaisen eduskuntaryhmän järjestäytymiskokouksessa valittu jatkamaan puheenjohtajana. Eduskuntaryhmä piti tänään uuden vaalikauden ensimmäisen kokouksen.

Lue edellinen artikkeli

Tomas Björkroth asettuu ehdolle piirin puheenjohtajaksi

Tomas Björkroth asettuu ehdolle RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi.

Lue seuraava artikkeli