Anna Oksanen on ministeri Thomas Blomqvistin uusi eduskunta-avustaja

Raaseporilainen Anna Oksanen on pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvistin uusi eduskunta-avustaja. Oksanen on kauppatieteiden kandidaatti ja suorittaa parhaillaan viimeisiä opintojaan Åbo Akademin kauppakorkeakoulussa. Oksanen aloitti tehtävässä 11. huhtikuuta.

Oksanen on kaupunginvaltuuston jäsen ja Raaseporin kulttuuri ja vapaa-aika lautakunnan puheenjohtaja. Hän on aiemmin toiminut Åbo Akademin ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajana ja RKP-nuorten korkeakoulupoliittisen toimikunnan puheenjohtajana. Hän aiemmin työskennellyt RKP-nuorten toiminnanjohtajana Uudellamaalla.

– Odotan innolla työskentelyä Thomasin kanssa ja myös niitä haasteita, joita työ tuo mukanaan. On mielenkiintoista saada nähdä läheltä, miten valtakunnallista politiikka tehdään, Oksanen sanoo.

Oksasen edeltäjä, Anni Dahlén, on aloittanut työt Uudenmaan hyvinvointialueiden RKP:n koordinaattorina.

Niklas Guseff toivottaa hyvinvointialueen uuden johtajan tervetulleeksi – kritisoi kuitenkin valtuuston asennetta ruotsin kieltä kohtaan

Pidetyssä puheessaan Varsinais-Suomen aluevaltuuston kokouksessa 27. huhtikuuta, hallituksen jäsen Niklas Guseff (r.) toivottaa Tarmo Martikaisen tervetulleeksi, sekä kritisoi valtuuston asennetta ruotsin kieltä kohtaan.

Lue edellinen artikkeli

Ida Susi RKP Satakunnan eduskuntavaaliehdokas

RKP Yhteispiirin piirikokous on nimittänyt 26.4.2022 Ida Suden puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Lue seuraava artikkeli