Borgarsdóttir Sandelin toimii ilmastofiksun Helsingin puolesta

RKP:n varapuheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu  Silja Borgarsdóttir Sandelinasettuu uudelleen ehdolle kuntavaaleissa Helsingissä. Työ kunnianhimoisen ja fiksun ilmastopolitiikan sekä elinkeinoelämälle suotuisan ilmapiirin eteen tarvitsee jatkoa. Samalla koulutuksen, varhaiskasvatuksen ja vanhustenhuollon on saatava ansaitsemansa huomio.… Lue lisää »

RKP:n varapuheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu  Silja Borgarsdóttir Sandelinasettuu uudelleen ehdolle kuntavaaleissa Helsingissä. Työ kunnianhimoisen ja fiksun ilmastopolitiikan sekä elinkeinoelämälle suotuisan ilmapiirin eteen tarvitsee jatkoa. Samalla koulutuksen, varhaiskasvatuksen ja vanhustenhuollon on saatava ansaitsemansa huomio. Nämä ovat Borgarsdóttir Sandelinille jatkossakin tärkeitä kysymyksiä.

– Helsinki on edelläkävijä ja sen tulee olla sitä myös jatkossa. Se vaatii myönteistä taloudellista kehitystä ja panostuksia koulutukseen ja tutkimukseen. Ne puolestaan tukevat kaupungin hiilineutraalisuustavoitetta. Ilmastonmuutoksen hillitsemistä tule priorisoida tulevalla valtuustokaudella. Samalla on panostettava ihmisten ja talouden toipumiseen koronapandemiasta, sanoo Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Borgarsdóttir Sandelin on viime vuosina ollut ehdolla sekä eduskunta- että EU-vaaleissa ja äänestäjien tuki on kasvanut tasaisesti.

– Helsinki on kotini ja minulle on tärkeää saada olla mukana kaupungin kehittämisessä. Haluan myötävaikuttaa Helsingin kehitykseen yhä kestävämpään suuntaan ja olen valmis ottamaan enemmän vastuuta RKP:n valtuustoryhmässä, jos saan tähän tukea helsinkiläisiltä.

Tämän valtuustokauden aikana Borgarsdóttir Sandelin on toiminut RKP:n edustajana Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnassa, varajäsenenä kaupunginhallituksessa ja jäsenenä kaupunginhallituksen elinkeinojaostossa. Työkseen hän toimii ministerin erityisavustajana Oikeusministeriössä. Eduskuntaavaaleissa 2019 Borgarsdóttir Sandelin sai 1979 ääntä. Silja Borgarsdóttir Sandelin on RKP:n varapuheenjohtaja ja ensimmäisen kauden valtuutettu Helsingissä.

Lisätietoja:
Silja Borgarsdóttir Sandelin, silja@sfp.fi, 050 366 8291
Johanna Sandberg, kampanjapäälikkö, sandjohanna@gmail.com, 050 306 9008

Bergqvist haluaa asettua kuntavaaliehdokkaaksi Paraisilla

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen kansanedustaja Sandra Bergqvist haluaa asettua ehdolle 18. huhtikuuta 2021 pidettävissä kuntavaaleissa Paraisilla. Bergqvist asuu perheensä kanssa Nauvossa.

Lue edellinen artikkeli

Marcus Rantala asettuu ehdolle kuntavaaleissa Helsingissä

Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen ja RKP:n jäsen Helsingin kaupunginhallituksessa Marcus Rantala asettuu ehdolle uudelleen valintaa varten huhtikuussa järjestettävissä kuntavaaleissa.

Lue seuraava artikkeli