Hanna Lönnfors haluaa jatkaa RKP Uudenmaan puheenjohtajana

Hanna Lönnfors haluaa jatkaa Uudenmaan RKP:n puheenjohtajana. Lönnfors valittiin piirin puheenjohtajaksi piirikokouksessa vuonna 2021 ja asettuu nyt ehdolle uudelleenvalintaa varten.

– Erittäin onnistuneiden aluevaalien jälkeen olen motivoitunut jatkaa piirin puheenjohtajana ja johtaa piiriä seuraavaan vaalivoittoon. Tavoitteena on saada neljäs eduskuntapaikka takaisin vuoden 2023 eduskuntavaaleissa ja haluan olla mukana ja toteuttamassa sen, Lönnfors sanoo.

– Haluan myös vierailla koko Uudenmaan alueella, myös fyysisesti. Tämä ei valitettavasti ole onnistunut koronapandemian takia, mutta nyt kun tilanne on rauhoittunut, odotan innolla, että pääsen liikkumaan enemmän kentällä Uudellamaalla.

Lönnfors on Porvoon kaupunginvaltuutettu ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuuston jäsen. Lönnfors työskentelee aineenopettajana ja vararehtorina Sipoossa.

Puheenjohtaja ja piirihallitus valitaan Uudenmaan RKP:n piirikokouksessa 21. huhtikuuta Kirkkonummella.

Rehn-Kivi: Seniorineuvoloista hyvinvointialueiden lakisääteisiä palveluja

Kansanedustaja ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi, on tänään jättänyt lakialoitteen, jonka mukaan seniorineuvolapalveluista tulisi hyvinvointialueiden lakisääteisiä palveluja. Lakialoitteen perusteluissa Rehn-Kivi korostaa, että hallitusohjelman mukaan halutaan laajentaa tiedotus- ja palveluneuvontaa sekä tehdä kohdennettuja tarkastuksia ikäihmisten hyvinvoinnista ja tuen tarpeista. Sosiaali,-ja terveydenhuoltouudistuksen yksi tärkeimmistä tavoitteista on tasa-arvoisempaa terveydenhuoltoa koko maassa ja lisätä panostusta ennaltaehkäiseviin palveluihin. Rehn-Kiven mukaan seniorineuvolapalveluita tulee siksi tarjota kaikille ikäihmisillemme.

Lue edellinen artikkeli

Ollikainen: Luottamus ja turvallisuudentunne erityisen tärkeitä nyt

Eduskunta käsitteli tänään valtioneuvoston sisäisen turvallisuuden selontekoa ja Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenvuorossa kansanedustaja Mikko Ollikainen painotti turvallisuusviranomaisten ja ennaltaehkäisevän työn merkitystä.

Lue seuraava artikkeli