Henrik Wickström haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

Henrik Wickström Inkoosta haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana ja asettuu ehdolle varapuheenjohtajavaaleissa. Puolue valitsee puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa puoluekokouksessaan Turussa 21.-22. toukokuuta

– Olen motivoitunut jatkaa tehtävässäni. Elämme haastavia aikoja ja meidän on painotettava sekä turvallisuutta että uskoa tulevaisuuteen. Ukrainan sota ja koronapandemia ovat kaksi kriisiä, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin ja koko yhteiskuntaan. Nyt RKP:n arvoja tarvitaan enemmän kuin koskaan, Wickström sanoo.

Wickström on ollut RKP:n varapuheenjohtaja vuodesta 2019. Wickström toimii Inkoon kunnanhallituksen puheenjohtajana ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen hallituksen toisena varapuheenjohtajana.

– Puolueen varapuheenjohtajana haluan antaa tukeni koko puolueelle. ja tehdä lujasti töitä sen eteen, että saavutamme vahvan vaalituloksen tulevissa eduskuntavaaleissa. Meidän on aktiivisesti tuotava esille politiikamme ja painotettava turvallisuutta, hoidon ja hoivan sekä myös korostettava vahvan kasvun ja työllisyyden tärkeyttä. Haluan, että RKP on se puolue, jolla on selkein visio siitä, miten voimme vahvistaa Suomen työllisyyttä ja taloutta sekä edistää ihmisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, Wickström sanoo.

Henrik Wickström on 27 vuotias valtiotieteiden maisteri. Wickström on koulutukseltaan politiikan maisteri ja työskentelee Suomen yrittäjien elinkeinopolitiikan asiantuntijana.

Wickström: Ratkaisu on tehtävä tulevia sukupolvia varten

Hallitus antoi keskiviikkona eduskunnalle turvallisuuspoliittisen selonteon, jonka pohjalta on tarkoitus avata ulkopoliittinen keskustelu sekä sen pohjalta myös linjata Suomen kanta NATO:oon.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Nato-jäsenyys on luonnollinen seuraava askel

- 24. helmikuuta heräsimme muuttuneeseen maailmaan, sanoi ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz tänään turvallisuusympäristön muutosta käsittelevän ajankohtaiselonteon lähetekeskustelussa.

Lue seuraava artikkeli