Kolme uutta eduskuntavaaliehdokasta Helsingissä

Kenneth Eriksson, Laura Finne-Elonen ja Niklas Rönnberg asettuvat ehdolle Helsingissä kevään eduskuntavaaleissa RKP:n ehdokkaina.

Kenneth Eriksson on Helsingin poliisilaitoksen rikosylikonstaapeli. Hän on uransa aikana työskennellyt vakavien väkivaltarikosten, huumausainerikosten ja ihmiskaupparikosten parissa.

– Kokemukseni ansiosta tiedän minkä eteen haluan eduskunnassa työskennellä. Tarvitsemme kokonaisvaltaista turvallisuutta joka pohjautuu yhteistyöhön eri viranomaisten välillä, yhdessä ja erikseen: esimerkiksi, koulu, poliisi, sosiaalihuolto ja oikeuslaitos, Eriksson sanoo.

Laura Finne-Elonen asettuu ehdolle saadakseen mahdollisuuden työskennellä lasten oikeus turvalliseen lapsuuteen ja ikäihmisten oikeus arvokkaaseen vanhuuteen, sekä toimivan sosiaali- ja terveyshuollon puolesta.

– Julkinen sektori tulisi ensisijaisesti olla vastuussa sosiaali- ja terveydenhoitopalveluista. Julkisella sektorilla tulee olla kontrolli ja päätösvalta maksuista niistä palveluista jotka ostetaan yksityiseltä sektorilta. Yksittäisen yksilön ja koko yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta on tärkeää panostaa koulutukseen ja tutkimukseen, Finne-Elonen sanoo.

Laivanrakentaja ja liiketoimintaaluepäällikkö Niklas Rönnberg haluaa edistää kasvupolitiikkaa joka nostaisi koko maata, Helsinki etupäässä.

– Kasvuun tähtäävä politiikka ei tosin saa johtaa siihen, että pääkaupunkiseudun ja muun maan välillä syntyy kuilu. Koko Suomen täytyy pystyä kehittymään ja houkuttelemaan asukkaita, Rönnberg sanoo.

Rönnbergin mukaan meidän täytyy kohta ottaa vaikeita päätöksiä pelastaaksemme luontomme.

– Nämä ovat päätöksiä joita on pakko tehdä, mutta meidän täytyy myös pystyä elämään päätöksien kanssa. Tulemme tarvitsemaan energiaa ja  kuljetuksia jotta arki ei hankaloidu, Rönnberg sanoo.

– Kampanja on alkanut toden teolla nyt Helsingin piirissä. Kahden kuukauden päästä on eduskuntavaalit ja vahvan ehdokasasettelun ja hauskalla kampanjalla voitamme vaalit, piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth sanoo.

Biaudet: Enemmän läpinäkyvyyttä vanhustenhoitoon

Hoitajien tehtävä on olla hoitajia! Tämä täytyy pitää mielessä, kun keskustellaan minimihoitajamitoituksesta vanhustenhuollossa, painottaa RKP:n kansanedustaja Eva Biaudet. Hän nostaa esille ne ongelmat jotka ilmenevät kun yksityiset hoivayhtiöt ja kunnalliset hoitokodit vähentävät tukitoimintoja.

Lue edellinen artikkeli

Kaikilla on oikeus turvalliseen arkeen

Kenneth Eriksson, rikosylikonstaapeli Helsingin poliisilaitoksessa, asettuu ehdolle Helsingissä kevään eduskuntavaaleissa RKP:n ehdokkaana. Eriksson, 58, on uransa aikana työskennellyt vakavien väkivaltarikosten, huumausainerikosten ja ihmiskaupparikosten parissa.

Lue seuraava artikkeli