Markku Kanervisto RKP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Keski-Suomen vaalipiirissä

Ruotsalaisen kansanpuolueen Yhteispiiri on nimittänyt piirikokouksessaan Hämeenlinnassa 15.10.2022 Markku Kanerviston puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Kanervisto on kotoisin Multialta ja hän on toiminut pitkään yrittäjänä. Kanervistolla on myös laaja kokemus politiikan parista.

– Haluan ehdokkuudellani tarjota äänestäjille mahdollisuuden äänestää Rkp:tä eduskuntavaaleissa Keski-Suomen vaalipiirissä. Teemme kyllä tässä melkoista historiaa, koska puolueellani ei ole aikaisemmin ollut ehdokasta Multialla, sanoo Kanervisto.

– Aika, jossa elämme nyt, ovat haasteellisia niin meidän yhteiskunnassamme, kuin myös koko Euroopassa. Meillä on takanamme myös pandemia-aika, joka on ollut haasteellinen erittäin monelle yrittäjälle. Nyt jos koskaan on tärkeää huolehtia yrittäjien toimintamahdollisuuksista sekä heidän hyvinvoinnistaan. Mikäli onnistumme tukemaan heitä oikealla tavalla, vaikuttaa se positiivisesti niin koko maakunnan elinvoimaan, kuin myös koko maamme tulevaisuuteen, toteaa Kanervisto.
– Vastuullinen, kestävä ja pitkäjänteinen maaseutu- ja talouspolitiikka on perusedellytys maakunnan elinvoimalle. Meidän tulee mahdollistaa kasvua ja useampien yritysten perustamista, sitä kautta luodaan uusia työpaikkoja ja hyvinvointia. Hyvinvointi rahoitetaan työllä, eikä epätasapainoisella velkaantumisella, sanoo Kanervisto.

Lisätietoja:
Markku Kanervisto
050-3665851
RKP Keski-Suomen toiminnanjohtaja Åsa Gustafsson
040-5650999

Tommy Häyrynen RKP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Savo-Karjalan vaalipiirissä

Ruotsalaisen kansanpuolueen Yhteispiiri on nimittänyt piirikokouksessaan Hämeenlinnassa 15.10.2022 Tommy Häyrysen puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Häyrynen toimii RKP Savo-Karjalan paikallisosaston puheenjohtajana ja on myös piirihallituksen jäsen.

Lue edellinen artikkeli

Henrik Wickström: Työn verotusta on kevennettävä – työnteosta on jäätävä enemmän käteen

RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström toivoo, että ennen ensi kevään eduskuntavaaleja yhteiskunnassa käytäisiin laajempaa keskustelua Suomen veropolitiikasta. Wickström peräänkuuluttaa työn verotuksen keventämistä.

Lue seuraava artikkeli