Tommy Häyrynen RKP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Savo-Karjalan vaalipiirissä

Ruotsalaisen kansanpuolueen Yhteispiiri on nimittänyt piirikokouksessaan Hämeenlinnassa 15.10.2022 Tommy Häyrysen puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Häyrynen toimii RKP Savo-Karjalan paikallisosaston puheenjohtajana ja on myös piirihallituksen jäsen.

Häyrynen asettui ensimmäisen kerran ehdolle kevään aluevaaleissa.
– Haluan ehdokkuudellani tarjota äänestäjille mahdollisuuden äänestää RKP:ta eduskuntavaaleissa Savo-Karjalan vaalipiirissä. Teemme kyllä tässä melkoista historiaa, koska meillä ei ole aikaisemmin eduskuntavaaliehdokkaita tässä maakunnassa, sanoo Häyrynen.
– Ajat, joissa elämme nyt, ovat haasteellisia niin meidän yhteiskunnassa, kuin myös koko Euroopassa. Nyt jos koskaan on tärkeää huolehtia ihmisten perusturvallisuudesta, hyvinvoinnista ja huolehtia kanssaihmisistä. Jokaisen tulisi saada elää mahdollisimman hyvän elämä, toteaa Häyrynen.
– Nyt jos koskaan tarvitaan liberaaleja arvoja, niin Suomessa, kuin koko Euroopassa, sanoo Häyrynen

Häyrynen on kotoisin Pohjanmaalta ja muutti Kuopioon vuonna 2005. Häyrynen toimii aktiivisesti Kuopion eri yhdistyksissä ja järjestöissä.
RKP on aikaisemmin nimittänyt Surandrain Kamalakanan puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi Savo-Karjalassa.

Lisätietoja:
Tommy Häyrynen
050 527 4220

RKP Savo-Karjalan toiminnanjohtaja
Åsa Gustafsson
040-5650999

Strand: Tulevaisuusvaliokunnan ensimmäinen maailmankokous johtaa jatkuvaan säännölliseen yhteistyöhön

Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta teki historiaa, kun maailmankokous World Summit of the Future järjestettiin ensimmäistä kertaa. Maailmankokous kokosi yhteen useita parlamentaarisia valiokuntia, joiden tehtävänä on käsitellä kysymyksiä tulevaisuudesta. Suomen tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana toimii kansanedustaja Joakim Strand (RKP).

Lue edellinen artikkeli

Markku Kanervisto RKP:n eduskuntavaaliehdokkaaksi Keski-Suomen vaalipiirissä

Ruotsalaisen kansanpuolueen Yhteispiiri on nimittänyt piirikokouksessaan Hämeenlinnassa 15.10.2022 Markku Kanerviston puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Lue seuraava artikkeli