Pekka Sinervo RKP Pohjois Pohjanmaan eduskuntavaaliehdokas

RKP Yhteispiirin piirikokous on nimittänyt 26.4.2022 Pekka Sinervon puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

– Maailma on muuttunut ja meillä on aivan toisenlaiset haasteet kuin aikaisemmin. Ukrainan sota on vaikuttanut myös meidän arkeen sekä turvallisuuspolitiikkaamme. Meidän tulee olla osa länttä ja ylläpitää hyvää yhteistyötä muiden pohjoismaiden kanssa, sanoo Pekka Sinervo. 

– Ihmisten hyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää. Pademia-aika on aiheuttanut hoitovelkaa ja lisännyt valitettavasti mm. nuorten mielenterveysongelmia. Meidän tulee kaikessa päätöksenteossa edesauttaa ihmisten hyvinvointia, se on panostus tulevaisuuteen. Kulttuurilla on suuri merkitys ihmisten hyvinvointiin ja meidän tulee lisätä sitä kaikilla eri tasoilla, sanoo Pekka Sinervo. 

– Asetun ehdolle Ruotsalaisen kansanpuolueen ehdokkaana koska koen, että puolueen arvot vastaavat juuri sitä mitä koen, että yhteiskuntamme tarvitsee tulevaisuudessa. Panostusta hyvinvointiin, koulutusmahdollisuuksiin, kestävään talouteen ja sellaiseen turvallisuuspolitiikkaan mikä luo maallemme parhaimman mahdollisen tulevaisuuden, sanoo Pekka Sinervo.

Ida Susi RKP Satakunnan eduskuntavaaliehdokas

RKP Yhteispiirin piirikokous on nimittänyt 26.4.2022 Ida Suden puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Lue edellinen artikkeli

Wickström: Uusi raportti tukee rantaradan kehittämistä

RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström näkee useita hyviä asioita Uudenmaan lliton tilaamassa uudessa junaliikenteen kehittämistä koskevassa selvityksessä.

Lue seuraava artikkeli