RKP on asettanut Ida Susin aluevaaliehdokkaaksi Satakunnan aluevaaleihin

Satakunnan RKP on asettanut ensimmäisen aluevaaliehdokkansa, Ida Susi ent. Thomsen.

Haluan asettua ehdolle, jotta voisin vaikuttaa Satakunnan hyvinvointialueen terveys- ja sosiaalipalveluiden sujuvuuteen. Olen sitä mieltä, että perusterveydenhuollon palvelut on oltava jokaisen lähellä, asuinpaikasta riippumatta. Digitaalisten palveluiden hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen on sekä palveluntarjoajan, että potilaan edun mukaista. Kielitaitoisen hoitohenkilökunnan koulutus ja palkkaaminen ovat haaste, johon on olemassa työkaluja ja kannustimia. Olen sitä mieltä, että ne pitää vaan ottaa käyttöön, sanoo Ida Susi.

Koko terveydenhuolto kärsii tällä hetkellä työntekijäpulasta, minkä vuoksi meidän tulee huolehtia siitä, että meillä pidetään hyvää huolta myös työntekijöistä. Päättäjänä haluan, että hyvinvointialue panostaa yhä paremmin työhyvinvoinnin kehittämiseen, hyvään johtajuuteen ja kilpailukykyisiin palkkoihin, sanoo Ida Susi.

Ida Susi on 36-vuotias kahden lapsen äiti, kotoisin Raumalta ja asuu tällä hetkellä Porissa. Ida Susi toimii ympäristö- ja turvallisuuspäällikkönä ja on ammatiltaan diplomi-insinööri. Ida Susi saavutti kuntavaaleissa Porissa yhteensä 128 ääntä.

Bergqvist haluaa enemmän kielikylpyjä


RKP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja ja Folktingetin puheenjohtaja Sandra Bergqvist peräänkuuluttaa lisää kielikylpyjä sekä päiväkodeissa että kouluissa.

Lue edellinen artikkeli

Wickström: Lähisairaaloilla on tärkeä rooli myös sote-uudistuksen jälkeen


RKP:n varapuheenjohtaja ja RKP:n edustaja HUSin hallituksessa Henrik Wickström painottaa, että lähisairaaloilla on tärkeä rooli tulevaisuudessa, myös sote-uudistuksen jälkeen. Wickström vieraili tänään Lohjan sairaalassa keskustelemassa Lohjan sairaalan johtaja Ville Pursiaisen kanssa, joka myös toimii Porvoon sairaalan vt. johtajana. Tapaamiseen osallistui myös Lohjan sairaalan johtava lääkäri Tom Löfstedt.

Lue seuraava artikkeli