Artikkelit

Hae artikkeleista

Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudelle RKP:n puheenjohtajaksi

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja, oikeusministeri, Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudelle RKP:n puheenjohtajaksi. Henriksson on toiminut puolueen puheenjohtajana vuodesta 2016. Henriksson on johtanut puolueen useisiin vaalivoittoihin ja johtaa nyt toista kertaa RKP:n neuvotteluryhmää hallitusneuvotteluissa.

Lue lisää

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Yhteispiiri kokoontui piirikokoukseen

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Yhteispiiri kokoontui piirikokoukseen Helsingissä 22.4.2023. Johan Bardy (Kaakkois-Suomi) jatkaa RKP:n Yhteispiirin puheenjohtajana. Bardy on johtanut piiriä syyskuusta 2021 lähtien. Varapuheenjohtajaksi valittiin uudelleen Pia Tyyskä (Häme). Tyyskä on toiminut varapuheenjohtajana huhtikuusta 2021 lähtien.

Lue lisää

Tomas Björkroth RKP Varsinais-Suomen uudeksi puheenjohtajaksi

RKP Varsinais-Suomi on piirikokouksessaan Kemiössä 22. huhtikuuta 2023 valinnut puheenjohtajiston ja hallituksen. Paraisilta kotoisin oleva Tomas Björkroth valittiin piirin uudeksi puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajiksi valittiin Markus Blomquist Turusta ja Roger Hakalax Kemiönsaarelta.

Lue lisää

Markus Blomquist ja Roger Hakalax asettuvat ehdolle RKP Varsinais-Suomen varapuheenjohtajiksi

Turkulainen Markus Blomquist ja Kemiönsaarelta kotoisin oleva Roger Hakalax asettuvat ehdolle RKP Varsinais-Suomen varapuheenjohtajiksi. Piirikokouksessa 22. huhtikuuta valitaan puheenjohtajisto, joka koostuu piirin puheenjohtajasta ja kahdesta varapuheenjohtajasta. Aikaisemmin Paraisilta kotoisin oleva Tomas Björkroth on ilmoittanut asettuvansa ehdolle piirin puheenjohtajaksi.

Lue lisää