Strand: Arvokkaita uusia työpaikkoja Vaasalle ja Suomelle!

Yksi Euroopan ensimmäisistä akkuteollisuuden anodimateriaalitehtaista on suunnitteilla Vaasaan. Suomalainen Grafintec Oy ja intialainen Epsilon Advances Materials ovat tehneet tonttivarauksen GigaVaasa-alueelta ja solmineet aiesopimuksen (Memorandum of Understanding) Vaasan kaupungin kanssa akkuanodimateriaalitehtaan rakentamiseksi Vaasaan.

– Päivän julkistus täydentää hienosti akkuarvoketjuamme ja on myös hieno jatko joulun alla julkaistulle vetyhankkeelle Vaskiluotoon sekä kansallisen TKI-politiikan uusille tavoitteille. Uusia työpaikkoja syntyy samalla kuin seutu ja Suomi vahvasti osallistuu ilmastonmuutoksen torjuntaan. Haluan lämpimästi kiittää koko GigaVaasa Teamiä erinomaisesta työstä – joka jatkuu! toteaa Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Joakim Strand.

Wickström: Lähipalveluita on saatava omalla äidinkielellään

Terveydenhuoltouudistus on herättänyt kysymyksiä lähipalveluiden tulevaisuudesta. RKP:n varapuheenjohtaja Henrik Wickström korostaa, että on tärkeää, että palvelu ei keskity vain suurimpiin kaupunkeihin.

Lue edellinen artikkeli

Vaalit on taas!

Vaikka kuntavaaleista on vain runsas puoli vuotta niin nyt on aika teroittaa kynät ja valmistautua lähtemään vaaliuurnille. Tällä kertaa on kyse ainutlaatuisista aluevaaleista.

Lue seuraava artikkeli