Torvalds tukee ALDE-ryhmän toimintasuunnitelmaa pakolaiskriisin kitkemiseksi

Euroopan parlamentin liberaaliryhmä ALDE on tänään esittänyt tiekartan pakolaiskriisin hoitamiseksi. Nils Torvalds (RKP) tukee aloitetta.

– Tilanne pahenee päivä päivältä. Jäsenmaat sulkevat rajojansa, asettavat kansallisia kiintiötä ja kilpailevat siitä, kuka tarjoaa mahdollisimman huonot elinolot – ja tämä kaikkien pitäisi jo ymmärtää – kanssaihmisillemme. – Ihmishengillä leikkiminen ei ole hyväksyttävää. Siksi olen iloinen siitä, että liberaaliryhmä esittää selkeitä ehdotuksia toimenpiteille. Nämä toimenpiteet pitää suorittaa nyt eikä vuoden päästä, sanoo Torvalds.

– Tietysti näistä toimenpide- ehdotuksista pitää vielä keskustella, mutta tässä tilanteessa jonkun oli tehtävä konkreettisia ehdotuksia. Tämän ALDE on nyt tehnyt. Tätä kriisiä ei ratkaista jos poliittinen tahto puuttuu. Ja jos poliittinen tahto tässä tilanteessa puuttuu – mitä se kertoo meistä? ”Business as usual”- ajattelun aika on ohi, hän toteaa.

Katso täältä Torvaldsin kommentit toimintasuunnitelmaan: https://www.youtube.com/watch?v=QiXSUjh5Bqk

Strand: Hallituksen aika tukea yrittäjyyttä

- Useimmissa yrityksissä on itsestään selvää panostaa niihin alueisiin, joilla menee hyvin ja kehittää niitä. Siten yritys tulee paremmaksi, luodaan uusia resursseja tulevia investointeja varten, ja parannetaan liikevoiton mahdollisuuksia.

Lue edellinen artikkeli

Haglund: Hallituksen viestintä entistä sekavampaa

"Jos ihminen pakenee turvallisuutensa vuoksi ja joutuu jättämään koko elämänsä taakseen on järkyttävää, että heitä vielä nöyryytetään ja että heiltä viedään viimeisetkin roposet"

Lue seuraava artikkeli