Ulla Achrén tähtää eduskuntaan

Ulla Achrén, Turun kaupunginvaltuuston jäsen, Åbo Akademin hallintojohtaja, asettuu ehdolle RKP:n listalla eduskuntavaaleissa 2019.

Sivistys, turvallisuus ja toimiva infra ovat kolme asiaa jotka ovat erityisen tärkeitä Varsinais-Suomen kasvulle ja menestykselle tulevaisuudessa.

– Sivistys on kehityksen perusta, koulutus antaa eväät tulevaisuudelle, turvallisuus on kaikkien oikeus ja infra liikenneyhteyksineen mahdollistavat menestyksen. Nämä ovat arvoja ja asioita jotka ovat välttämättömiä Turun ja koko Suomen valoisalle tulevaisuudelle, sanoo Achrén.

Kokemus paikallisesta, seudullisesta ja kansallisesta toiminnasta ja vaikuttamisesta antavat Achrénille kaikki edellytykset viedä Varsinais-Suomea eteenpäin.

– Yhdistämällä kokemuksen, vahvan energian ja toimivat verkostot haluan tehdä työtä Turun, Turunmaan ja koko seudun hyväksi. Näitä ominaisuuksia tarvitaan, jotta voimme luoda edellytykset kasvaa Suomen kaikkein elinvoimaisimmaksi alueeksi, sanoo Achrén.

Turku on sivistyksen kehto yliopistoineen ja ammattikorkeakouluineen, kaupunki joka janoaa elinvoimaa ja työvoimaa, kaupunki jolla on realistinen visio paremmista liikenneyhteyksistä Helsinkiin ja Tukholmaan ja kaupunki jota ympäröi Suomen kaunein saaristo.

– Turku on sivistyskaupunki jossa asukkaat tuntevat turvallisuutta, kaupunki jossa poliisi on läsnä, kaupunki jossa sekä lapset että ikääntyvät ihmiset viihtyvät, seutu jossa on maamme kaunein saaristo, puhdas vesi ja ilma, seutukunta jossa kaikki haluavat asua.

– Minulla on tahtoa ja kokemusta sekä halu tehdä päätöksiä jotka edellyttävät istumista niiden pöytien ääressä jossa päätökset tehdään, sanoo Achrén.

Rehn-Kivi näkee valinnanvapausuudistuksen käsittelyn täysin kestämättömänä

Tämä on täysin kestämätön tapa työskennellä. Hallitus muuttaa omaa esitystään vielä senkin jälkeen, kun se on ”valmiina” lähetetty eduskuntaan.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Perintövero tulisi poistaa pitkällä aikavälillä

Suomen olisi järkevä seurata pitkällä aikavälillä Ruotsin ja Norjan esimerkkiä poistamalla perintövero.

Lue seuraava artikkeli