Wilhelm von Nandelstadh pyrkii RKP:n varapuheenjohtajaksi

Yrittäjä ja Sastamalan kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen Wilhelm von Nandelstadh asettuu ehdolle RKP:n varapuheenjohtajaksi kesäkuun puoluekokouksessa.

– Viime aikoina olen saanut paljon kannustusta useilta RKP:n jäseniltä, jotka toivovat minun asettuvan ehdolle. Helsingissä kasvaneena ja nyt Sastamalassa maaseudulla asuvana voin puhua sen laajan kannattajajoukon puolesta, joka RKP:llä on myös perinteisten RKP-piirien ulkopuolella. Täältä löytyy suurta potentiaalia ja täällä RKP voi kasvaa. Olen äärimmäisen kiitollinen saamastani tuesta suomenkielisiltä alueiltamme RKP:n Yhteispiirissä, sekä myös Helsingistä tulleesta tuesta ja kannustuksesta, von Nandelstadh sanoo.

– Pienenä puolueena RKP on aina ollut sillanrakentaja. Vain tekemällä yhteistyötä muiden kanssa niin kansallisesti, alueellisesti kuin paikallisestikin, voimme pärjätä. Tulevan puheenjohtajan tulee puhua koko Suomen puolesta ja olla läsnä koko Suomessa näkyvien ja aktiivisten varapuheenjohtajien tuella. RKP on liian pieni ajaakseen ainoastaan sisäistä aluepolitiikkaa.

von Nandelstadh haluaa työskennellä yhtenäisen RKP:n puolesta selkein kasvutavoittein. Hän haluaa työskennellä RKP:n puolesta, josta löytyy ymmärrystä suomen- ja ruotsinkielisten välillä sekä kaupunkien ja maaseudun välillä.

– Kokemukseni menestyksekkäästä yritysten ja toimintojen kehittämisestä, niin kaupungissa kuin maaseudulla, antaa minulle tarvittavat edellytykset ymmärtää ja työskennellä eri alueiden edellytysten puolesta.

von Nandelstadh on RKP:n ensimmäinen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Pirkanmaan Sastamalassa. Hänellä on pitkä tausta yrittäjänä eri toimialoilla ja tällä hetkellä hän hoitaa Vanhakylän kartanoa Sastamalassa, jossa toimii muun muassa mehustamo. von Nandelstadh on syntynyt ja kasvanut Helsingissä ja hän on myös aktiivinen toimija kolmannella sektorilla.

RKP:n Yhteispiirin puheenjohtajisto jatkaa piirin johtamista

RKP:n Yhteispiiri kokoontui piirikokoukseen 20.4.2024 Tampereella. Kokouksessa valittiin puheenjohtajisto ja piirihallitus toimintavuodelle 2024–2025. Johan Bardy (Kaakkois-Suomi) valittiin uudelleen piirin puheenjohtajaksi ja myös Pia Tyyskä (Häme) jatkaa piirin varapuheenjohtajana.

Lue edellinen artikkeli

Wickström kritisoi oppositiota pienten sairaaloiden tuen puutteesta

Eduskunta kävi tänään keskustelun hallitusta vastaan nostetusta sairaalaverkkoja koskevasta välikysymyksestä. Kansanedustaja Henrik Wickström (RKP) korosti ryhmäpuheenvuorossaan, että RKP on johdonmukaisesti toiminut Uudenmaan sairaaloiden turvaamiseksi, kun taas oppositiopuolueiden edustajat eivät.

Lue seuraava artikkeli