fbpx

PORVOO | Tapaa Otto Anderssonia

Gamle Stefan Fredsgatan 26, Borgå

Tervetuloa tapaamaan ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Otto Anderssonia! Andersson järjestää yleisötapaamisia Itä-Uudellamaalla maanantaina 27.11. ja on paikalla Porvoon kahvila Gamle Stefanissa klo 8.30-9.15. Tarjoamme kahvia ja pullan!

SIPOO | Tapaa Otto Anderssonia

Neste K Sibboviken Eriksnäsvägen 131, Sibbo

Tervetuloa tapaamaan ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Otto Anderssonia! Andersson järjestää yleisötapaamisia Itä-Uudellamaalla maanantaina 27.11. ja on paikalla Sipoon Neste K Sipoonlahdessa klo 13-13.45. Tarjoamme kahvia ja pullan!

LOVIISA | Tapaa Otto Anderssonia

Neste K Ankkurituuli Västersvängen 3, Lovisa

Tervetuloa tapaamaan ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Otto Anderssonia! Andersson järjestää yleisötapaamisia Itä-Uudellamaalla maanantaina 27.11. ja on paikalla Loviisan Neste K Ankkurituulessa klo 16.15-17. Tarjoamme kahvia ja pullan!

INARI | RKP SAAMEN LANSEERAUSJUHLA

Ravintola Sarrit Inarintie 46, Enare

Tervetuloa juhlistamaan RKP:n Yhteispiirin 10. paikallisosaston rekisteröintiä! Maanantaina 27.11. klo 17-18 juhlistamme RKP Saamen rekisteröintiä Inarissa Ravintola Sarritissa (Inarintie 46). Tarjoamme kuplivaa ja pientä purtavaa. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.... Lue lisää »