Christoffer “Toffe” Hällfors asettuu ehdolle Europarlamenttivaaleissa RKP:n listalla

– EU:lla on ollut paljon myönteisiä vaikutuksia Suomelle. Olen suurimman osan elämästäni saanut nauttia vapaasta liikkuvuudesta Euroopassa ja minulla on ollut mahdollisuus opiskella missä tahansa Euroopassa. Nyt meillä on kuitenkin tahoja jotka haluavat rajata tämän liikkuvuuden uusilla rajoilla ja rajoituksilla mikä loppujen lopuksi eniten vaikuttaa tavalliseen ihmisen elämään, sanoo EU-vaaliehdokas Christoffer Hällfors.

Hällfors on valtiotieteiden maisteri Åbo Akademi Vaasasta ja hänellä on pitkä kokemus kunnallispolitiikasta. Hänet valittiin kolmannen kerran Lapinjärven valtuustoon vuonna 2017 ja on tällä hetkellä kunnanhallituksen puheenjohtaja Lapinjärvellä. Hällfors on myös varsinainen jäsen Uudenmaan liiton maakuntavaltuustossa.

– Näemme että ihmiset loitontuu koko ajan enemmän EU:sta vaikka digitaalinen kehitys pitäisi lähentää EU:ta ihmisiin. Minä haluan nähdä EU lähellä Suomea, EU lähellä sinua. EU:n missä päätökset tehdään niin matalalla tasolla lähellä ihmistä kuin mahdollista. Olemme nähneet viime vuosina esimerkkejä missä päätös näyttää olevan irti todellisuudesta. Jonkun pitäisi selittää nämä päätökset täällä Suomessa mutta myös olla kertomassa meidän todellisuutta EU:ssa, sanoo Hällfors.

Hällfors on 32-vuotias ja työskentelee Politiikka ja data-analyytikkona.

– Meidän maaseutukehitys varaa paljon nykyään EU-rahoituksella ja olemme saaneet paljon kehitettyä sen takia. Tämä kehitys pitää jatkaa! Pidetään Suomen maaseutua myös elävänä, toteaa Hällfors.

RKP:n varapuheenjohtaja Silja Borgarsdóttir Sandelin asettuu ehdolle EU-vaaleissa


- Meidän on vahvistettava EU:ta ja varjeltava unionin asemaa. EU on monessa asiassa edelläkävijä, mutta läpinäkyvyyttä päätöksenteossa tulisi vielä kehittää. Haluan, että EU on tulevaisuudessa aktiivinen ja kunnianhimoinen kansainvälinen toimija, erityisesti ympäristö- ja ihmisoikeuskysymyksissä. Suomessa meidän on vaalittava rauhaaa, vakautta ja oikeusvaltioperiaattetta, sanoo RKP:n varapuheenjohtaja Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Lue edellinen artikkeli

Torvalds: Ahkeran työn tuloksena EU on tänään parempi versio itsestään


Tänään, torstaina 18.4.2019 viimeinen täysi-istuntoviikko Strasbourgissa tälle Europarlamentin vaalikaudelle on päättynyt. Parlamentti siirtyy vaalitauolle, ja vaalikampanjointi, 26 toukokuuta järjestettäviin Europarlamenttivaaleihin alkaa. Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/ALDE) kommentoi asiaa näin:

Lue seuraava artikkeli