Category: Lehdistötiedoite

Askel kohti tasaisempaa elintarvikeketjua

Kansanedustajat Anders Norrback (RKP) ja Christoffer Ingo (RKP) ovat tyytyväisiä siihen, että työ tasapainoisemman elintarvikeketjun puolesta etenee.

Ennätysmäärä infrainvestointeja Vaasan vaalipiiriin

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Joakim Strand on tyytyväinen budjettineuvotteluiden tulokseen vuoden 2025 valtionbudjetista. Hallituksen budjettipolitiikka keskittyy talouden vakauteen, työllisyyden, kasvun ja hyvinvointipalvelujen turvaamiseen. Budjettineuvottelut eivät sisältäneet uusia leikkauksia.

Talousarvioesityksestä löytyy myös valopilkkuja

Hallitus on tänään päättänyt niin sanotun budjettiriihensä. Liikunta- urheilu- ja nuorisoministeri, RKP:n varapuheenjohtaja, Sandra Bergqvist näkee neuvottelutuloksessa paljon valopilkkuja vaikeasta lähtötilanteesta huolimatta.

Pohjanmaalle investointijättipotti

Hallitus on tänään saanut päätökseen budjettineuvottelut valtion talousarviosta vuodelle 2025. RKP:n kansanedustaja Christoffer Ingo on tyytyväinen Pohjanmaalle suunnatuista suurista investoinneista.

Monia kasvua vahvistavia toimia

Hallituksen budjettiriihi päättyi tiistai-iltana 3. syyskuuta. Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja, opetusministeri Anders Adlercreutz on monista vaikeista päätöksistä huolimatta tyytyväinen lopputulokseen.

Kielletään eheytyshoidot

Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri, RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist osallistuu Turku Pride-kulkueeseen. Turku Priden teemana on yhteisö ja Turku Pridea vietetään nyt kymmenettä kertaa.