Bergqvist: Lauttaliikenne saa enemmän rahaa

Perjantain eduskunnan budjettikeskustelun aikana RKP:n kansanedustaja Sandra Bergqvist oli erittäin tyytyväinen siihen, että maantielauttojen määrärahaa ehdotetaan nostettavan miljoonalla eurolla vuoteen 2021.

Tämä on tärkeää, jotta voidaan varmistaa, että lauttaliikenne voi jatkua ainakin nykyisellä tasolla – ja mieluiten hieman paremmin, Bergqvist sanoo.

Talousarvion määrärahat käytetään elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja työmatkaliikenteen parantamiseen sekä liikenneturvallisuuden ja päivittäisen liikennöitävyyden lisäämiseen.

Meille saaristossa asuville lautat ovat elinehto. Kun päivittäinen työmatkaliikenne ja päivittäiset koulumatkat ja tavarankuljetukset toimivat sujuvasti, meille saaristolaisillekin annetaan samat perusedellytykset kuin mantereella asuvilla on, Bergqvist sanoo. 

Torvalds: Euroopan parlamentin kunnianhimoinen ilmastolaki lähettää vahvan signaalin EU:n jäsenmaille

Euroopan parlamentti on nyt hyväksynyt kantansa EU:n tulevasta ilmastolaista. Kunnianhimoisten tavoitteiden nostaminen antaa EU:n jäsenmaille selkeän signaalin tuleviin neuvotteluihin neuvoston ja komission kanssa. – Parlamentti on nyt osoittanut kunnianhimoisen ja realistisen polun ilmastoneutraaliuteen, europarlamentaarikko Nils Torvalds sanoo.

Lue edellinen artikkeli

Kaarinan RKP nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa

Kaarinan RKP nimesi hallituksen kokouksessa ensimmäiset neljä ehdokastaan kevään 2021 kuntavaaleihin.

Lue seuraava artikkeli