Rehn-Kivi: Apua oikealla tavalla ja oikea-aikaiesti

RKP haluaa vahvistaa toimenpiteitä, joilla ehkäistään henkistä pahoinvointia ja syrjäytymistä. Ennaltaehkäisevät toimet, varhainen puuttuminen ja moniammatillinen yhteistyö ovat tässä työssä avainasemassa.

– On tärkeää, että ongelmat huomataan varhaisessa vaiheessa niin, että apua voi tarjota oikea-aikaisesti. On myös tärkeää, että koko perhettä huomioidaan erilaisissa ongelmatilanteissa, jotta tukea ja apua voidaan tarjota parhaalla mahdollisella tavalla, kansanedustaja Veronica Rehn- Kivi sanoo.

RKP haluaa lisätä sosiaalityöntekijöiden määrää varmistaaksemme, että apua tarvitsevat saavat sitä ajoissa.

– Meidän pitää taata riittäviä resurssejä lastensuojeluun kiristämällä henkilöstön vähimmäismitoitusta siten, että se on 35 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden. Meidän on myös panostettava ennaltaehkäisevään hoitoon ja helpottaa heikossa asemassa olevien perheiden arkea tarjoamalla lapsiperheille esimerkiksi kotipalvelua, Rehn-Kivi sanoo

Adlercreutz: Maakaasu ei ole kestävä energialähde

Tuoreiden tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että maakaasu – tietyin reunaehdoin liittyen myyn muassa päästörajoihin – voidaan sisällyttää niin sanottuun taksonomiaan kestävien investointien luokitusjärjestelmästä. Siinä määritellään EU:n energiapaletti pitkälle tulevaisuuteen.

Lue edellinen artikkeli

Bergqvist: Hienoa, että Åbo Akademille ehdotetaan oikeutta kouluttaa juristeja!

- Olemme tänään saaneet hyviä uutisia, kun Åbo Akademille ehdotetaan oikeutta kouluttaa oikeustieteen maistereita. Tämä on erittäin hyvä askel oikeaan suuntaan, jotta ÅA:ssa voisi tulevaisuudessa saada täyden oikeustieteellisen tutkinnon, kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) sanoo.

Lue seuraava artikkeli