Vastuullinen, kestävä ja pitkäjänteinen talouspolitiikka on hyvinvointimme perusedellytys. Haluamme antaa mahdollisuuden kasvuun, useampien yritysten perustamiseen ja useampiin työpaikkoihin, jotta korkealaatuisia palveluita tarjoavan hyvinvointiyhteiskunnan rahoittaminen on mahdollista. Hyvinvointi on rahoitettava työllä, ei velkaantumalla.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Biaudet: Panostukset ihmisoikeuksien, ihmisoikeuspuolustajien ja kulttuurin puolesta erityisen tärkeitä tässä ajassa

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta on tänään hyväksynyt mietintönsä valtion ensi vuoden talousarviosta ja niin sanotun jakamattoman varan eli ”joululahjarahojen” jakamisesta. Kansanedustaja Eva Biaudet on erityisen tyytyväinen panostuksista kansalaisjärjestöille, jotka tekevät työtä ihmisoikeuksien, ihmisoikeusaktivistien ja kulttuurin puolesta.

Ollikainen: Pohjanmaalle tärkeitä investointeja

Eduskunnan valtiovarainvaliokunnan mietintöön ensi vuoden valtion talousarviosta sisältyy useita Pohjanmaan kannalta tärkeitä hankkeita. Esimerkiksi useat alempaan tieverkkoon kuuluvat tiet eri puolilla Pohjanmaata uudistuvat ensi kesänä.

Andersson ja Wickström: Eduskunnan joululahjarahoista vahvat panostukset tärkeisiin liikennehankkeisiin ja kulttuuriin

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta on tänään hyväksynyt mietintönsä valtion ensi vuoden talousarviosta ja päättänyt samalla niin sanottujen joululahjarahojen jakamisesta. Otto Andersson ja Henrik Wickström ovat ruotsalaisen eduskuntaryhmän jäseniä valtiovarainvaliokunnassa ja sen jaostoissa. He ovat tyytyväisiä neuvotteluihin, koska he ovat onnistuneet turvaamaan rahoituksen moniin tärkeisiin tarkoituksiin. Rahoitusta saavat muun muassa rikosuhripäivystys, Niilo Mäki instituutti ja useat kulttuurihankkeet.

Ministeri Bergqvist: Hallituksen tavoite ja tehtävä on sopeuttaa taloutta

Orpon hallitus piti ensimmäisen budjettiriihensä tänään 19. syyskuuta. Liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri, RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist osallistui neuvotteluihin. Hän kuvailee lähtötilannetta vaikeaksi taloudellisten realiteettien takia. Bergqvist sanoo, että säästötoimet, jotka koskevat myös hänen hallinnonalaansa, ovat vaikeita, mutta niistä on sovittu jo hallitusneuvotteluissa.

Henriksson: Nyt tarvitaan talouskasvua hyvinvoinnin turvaamiseksi

Viime vuodet ovat olleet monella tapaa vaikeita, ja julkista taloutta on haastettu sekä kansallisesti että globaalisti. Ilman talouskasvua uhkaamme vaarantaa hyvinvointimme, sanoi Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson. Henriksson korosti yritysten ratkaisevaa roolia työpaikkojen ja kasvun luojana.

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.