Ajankohtainen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus ei saa johtaa huonompaan palveluun. Yksilön on aina oltava hallintouudistusten keskiössä, ja osallisuudella ja demokratialla on oltava vahva sija.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Henriksson: Hoidon ja hoivan on oltava kaikkien lähellä

RKP julkisti aluevaaliohjelmansa – Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen tavoite on tehdä vahva tulos äänimäärässä mitattuna. Tähtäimessä on yli 5 prosentin kannatus. RKP:n tavoite on olla edustettuna puolueen toiminta-alueella niin monessa hyvinvointialueessa kuin mahdollista. Tavoite on muun muassa olla suurin puolue Itä-Uudellamaalla ja Pohjanmaalla sekä toiseksi suurin Länsi- Uudellamaalla.

RKP,Kokoomus ja KD vaaliliittoon pohjois-pohjanmaalla aluevaaleissa

RKP, Kokoomus ja KD ovat solmineet pohjois-pohjanmaalla keskinäisen teknisen vaaliliiton tammikuussa 2022 pidettäviin aluevaaleihin. Puolueet julkaisivat tiistaina 12.10. vaaliliittosopimuksen allekirjoitustilaisuudessa ensimmäiset ehdokkaansa. Vaaliliitto asettaa täyden 98 ehdokkaan listan.

Puoluekokous 2022 Turussa

Aloite 6 – Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta on täydennettävä omalääkärijärjestelmällä & Aloite 7 – Omalääkärijärjestelmän käyttöönotto

Beslut

RKP tekee työtä sen eteen, että ikäihmisiä ja jatkuvan hoidon tarpeessa olevia varten luodaan omalääkäri- ja omahoitajajärjestelmä, koska mahdollisuus käydä