Artikkelit

Hae artikkeleista

Otto Andersson jatkaa Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana

Ruotsalainen eduskuntaryhmä piti järjestäytymiskokouksensa tänään maanantaina 5.2.2024 talvikokouksensa aikana Kauniaisissa. Kansanedustaja Otto Andersson Loviisasta valittiin jatkokaudelle Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtajana. Anderssonin mukaan koulutus ja terveydenhuolto ovat yhteiskuntamme peruspilareita, joita meidän on vaalittava.

Lue lisää

Torvalds: Uudesta jätevesidirektiivistä sopu

Euroopan parlamentti ja Eurooppa-neuvosto pääsivät maanantaina sopuun uusista yhdyskuntajätevesisäännöistä ympäristön ja ihmisten terveyden parhaaksi. Nils Torvalds (RKP/Renew) on toiminut parlamentin pääneuvottelijana ja on erittäin tyytyväinen löydettyyn sopuun.

Lue lisää

Helsingin RKP erottaa Pennasen valtuustoryhmästä

Helsingin RKP:n valtuustoryhmä erottaa varavaltuutettu Petrus Pennasen ryhmästä. Syynä on se, että Pennanen tuomittiin keskiviikkona Helsingin käräjäoikeudessa huumausainerikoksesta. Ryhmän päätös on yksimielinen ja astuu voimaan välittömästi.

Lue lisää

Anders Adlercreutz Washingtonissa: Tukemme Ukrainalle ei saa horjua

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz puhui maanantaina 22. tammikuuta Wilson Center –ajatushautomon tilaisuudessa Washingtonissa, jossa käsiteltiin mm. Suomen tavoitteita tulevina vuosina sekä EU:ssa että globaalilla tasolla. Adlercreutz painotti etenkin Ukrainan sodan vaikutuksia ja tuen jatkamisen tärkeyttä.

Lue lisää