Yhteiskunnassamme tulee vaalia niin suomalaista kulttuuriperintöä kuin monikulttuurisuuttakin. Kulttuuripanostusten myötä ihmiset voivat paremmin ja sosiaaliset kuten myös taloudelliset vaikutukset ovat positiivisia.

Andreas Elfving

Poliittinen sihteeri, Kansainvälisten asioiden sihteeri

Yhteystiedot »

Aika auttaa kulttuuriala jaloilleen

Kulttuuriala kokoontui eduskuntatalon edessä torstaina. Koronarajoitukset ovat iskeneet erityisen kovaa kulttuurialan, joka on täysin riippuvainen siitä, että ihmiset kokoontuvat. Ruotsalainen eduskuntaryhmä jakaa kulttuurialan näkemyksen. Nyt on todellakin aika auttaa kulttuuriala jaloilleen.

Uudenmaan RKP: Me tarvitsemme kulttuuria ja kulttuuriala tarvitsee yleisönsä

Kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijat osoittivat eilen mieltään Eduskuntatalon edustalla Helsingissä. Koronapandemian tuomat rajoitukset ovat koetelleet kulttuurialaa ja ala vaatii nyt sen uudelleen avaamista. Uudenmaan RKP:n puheenjohtaja Hanna Lönnforsin mielestä meidän on löydettävä ratkaisuja jotta kulttuuriala voi palata tärkeään työhönsä.

Kulturkarnevalens fader belönades

Svenska folkpartiet i Finland har i dag förlänat skådespelaren och Kulturkarnevalens upphovsman Mikael ”Gusse” Andersson med förtjänsttecknet för finlandssvensk gärning.