Artikkelit

Hae artikkeleista

Henriksson: Tärkein selonteko vuosikymmeniin. Kyse on maamme ja tulevien sukupolvien tulevaisuudesta.

Suomen ja Euroopan turvallisuus- ja toimintaympäristössä on tapahtunut perustavanlaatuisia muutoksia Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Venäjän käynnistämä sota vaarantaa koko Euroopan turvallisuuden ja vakauden. Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta ovat siksi laatineet ajankohtaisselonteon muutoksista turvallisuuspoliittisessa ympäristössä. Hallitus hyväksyi selonteon istunnossaan tänään.

Lue lisää

Henrik Antfolk RKP Pohjanmaan uusi puheenjohtaja

Suomen ruotsalainen kansanpuolue Pohjanmaalla on piirikokouksessaan 9. huhtikuuta Lapväärtissä valinnut uuden puheenjohtajan. Henrik Antfolk, Kristiinankaupunki, valittiin piirin uudeksi puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajiksi valittiin Carola Bengs Lattunen, Maalahti ja Mikael Lindvall, Uusikaarlepyy.

Lue lisää

Blomqvist kehysriihestä: Tarvittavia päätöksiä vaikeassa tilanteessa

– Poikkeuksellinen ja vaikea tilanne joka vallitsee synnytti yhteisymmärryksen, jonka ansiosta hallitus pääsi ennätysajassa sopuun kehysbudjetista. Oli tärkeää sopia tarvittavista toimenpiteistä toimitusvarmuuden vahvistamiseksi lyhyellä aikavälillä ja samalla laatia suuntaviivat pidemmällä aikavälillä tarvittaville rakennemuutoksille, sanoo pohjoismainen yhteistyö- ja tasa-arvoministeri Thomas Blomqvist.

Lue lisää