Nicholas Kujala är Christoffer Ingos riksdagsassistent

Nicholas Kujala har valts till riksdagsassistent för Christoffer Ingo. Kujala har arbetat de senaste åren på Finlands Meteorologiska Institut och är bland annat tidigare vice ordförande för Svensk Ungdom. Kujala har även varit styrelsemedlem i European Youth Forum, världens största takorganisation för ungdomsföreningar.

– Nicholas har bred politisk erfarenhet såväl från partipolitiken som samhället i stort. Hans långtida samhällsengagemang och förmåga att sätta sig in i de aktuella frågorna blir ett stort stöd för mitt arbete som riksdagsledamot. Dessutom har jag från tidigare goda erfarenheter att samarbeta med Nicholas, säger Ingo.

– Jag ser verkligen fram emot att börja arbeta med Christoffer i riksdagen. Det är en fantastisk möjlighet att få bidra till Svenska riksdagsgruppens viktiga arbete och att få arbeta med frågor som ligger mig varmt om hjärtat. Att arbeta heltid med politik har varit en långvarig dröm, säger Kujala.

Kujala är 29 år gammal, Filosofie studerande (naturvetenskaper) och bosatt i Vanda. Han kommer att inleda sitt arbete i riksdagen den första augusti. 

Gäddnäs blir specialmedarbetare

Alexandra Gäddnäs blir specialmedarbetare i Europaparlamentariker i Anna-Maja Henrikssons stab.

Läs föregående artikel

Eva Biaudet vill fortsätta leda SFP:s partifullmäktige

Riksdagsledamot Eva Biaudet ställer upp för omval till ordförande för SFP:s partifullmäktige. Partifullmäktige består av 50 ledamöter. Medlemmarna är valda för två år så att hälften väljs varje år.

Läs följande artikel