SFP lanserar en ny mobilapplikation: Nyckelpigan – SFP

Applikationen är tillgänglig för alla IOS och Android användare. Vi lottar ut en fribiljett till partikryssningen bland alla användare.

SFP har lanserat en ny app för kontakt till medlemmar och väljare. Appen heter Nyckelpigan – SFP på svenska och Leppäkerttu – RKP.  Nyckelpigan hämtar relevant information om Svenska folkpartiet i Finland direkt till din telefon eller tablet. Du kommer att få den färskaste informationen om vad som är på gång direkt till din apparat och har också möjlighet att påverka den politik som partiet driver. I appen kommer vi att fråga din åsikt om aktuella frågor. Kom med och påverka!

UTLOTTNING

Du har möjlighet att delta i utlottningen av en fribiljett till vår partikryssning 11-13.1.2019. Genom att ladda ner appen, logga in, fylla i dina kontaktuppgifter i inställningarna och svara på kortet att du deltar i utlottningen för att ha chansen att vinna biljetten. Kryssningen lottas ut bland de användare som deltagit innan 3.12.2018. Vi anmäler personligen till vinnaren och anmäler också via appen vem som vann.

(Future dialog har inget med utlottningen att göra)

Ifalld du har frågor gällande applikationen eller tävlingen kontakta christoffer.hallfors@sfp.fi

Soini har agerat i strid med Finlands linje


På torsdagsförmiddagen föreslog fyra oppositionsgrupper – SDP, De Gröna, Vänsterförbundet och SFP – misstroende för utrikesminister Timo Soini till följd för hans agerande och uttalanden om aborträtten i olika länder.

Läs föregående artikel

Riksdagsvalet 2019 handlar om värderingar


Vi i SFP säger ett absolut nej till hatet, vi säger nej till fördomarna och isolationismen.

Läs följande artikel