Politiikka A-Ö: Aluevaalit

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

Henriksson: Hoidon ja hoivan on oltava kaikkien lähellä

RKP julkisti aluevaaliohjelmansa – Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen tavoite on tehdä vahva tulos äänimäärässä mitattuna. Tähtäimessä on yli 5 prosentin kannatus. RKP:n tavoite on olla edustettuna puolueen toiminta-alueella niin monessa hyvinvointialueessa kuin mahdollista. Tavoite on muun muassa olla suurin puolue Itä-Uudellamaalla ja Pohjanmaalla sekä toiseksi suurin Länsi- Uudellamaalla.

RKP,Kokoomus ja KD vaaliliittoon pohjois-pohjanmaalla aluevaaleissa

RKP, Kokoomus ja KD ovat solmineet pohjois-pohjanmaalla keskinäisen teknisen vaaliliiton tammikuussa 2022 pidettäviin aluevaaleihin. Puolueet julkaisivat tiistaina 12.10. vaaliliittosopimuksen allekirjoitustilaisuudessa ensimmäiset ehdokkaansa. Vaaliliitto asettaa täyden 98 ehdokkaan listan.

Rehn-Kivi: Kuntoutus turvattava erityislapsille

Suomessa elää kymmeniä tuhansia erityisperheitä. Erityislapsella voi olla esimerkiksi eriasteinen kehitysvamma, puheen ja kielen kehityksen vaikeutta tai pitkäaikainen sairaus. Tällä hetkellä moni erityislapsi saa Kelalta hylkäävän päätöksen jatkuvalle kuntoutukselle, sillä perusteella, että annettu kuntoutus ei ole tuottanut toivottua tulosta. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) on tänään jättänyt kirjallisen kysymyksen aiheesta.

Oops, Post Not Found!

Uh Oh. Something is missing. Try double checking things.

This is the error message in the parts/content-missing.php template.