Christoffer Ingo blir partiordförande Anna-Maja Henrikssons riksdagsassistent

Christoffer Ingo blir riksdagsassistent för justitieminister, SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson. Ingo, tidigare ordförande för Svensk Ungdom, är landsbygdsföretagare och tradenom. Ingo inleder sitt arbete den 26 augusti och kommer att jobba såväl i riksdagen som i Vasa valkrets.

– Det känns bra att få chansen att ta an en ny utmaning och få jobba för SFP:s partiordförande i Finlands riksdag. Att delvis kunna sköta jobbet på distans möjliggör fortsatt engagemang i lokalpolitiken i Korsholm, säger Ingo.

Ingo efterträder Lisa Palm, som numera fungerar som specialmedarbetare på justitieministeriet.

Adlercreutz: Vi ska inte själva försvåra sysselsättningsmålen

Snabba förändringar i omvärlden gör att regeringens mål att höja sysselsättningsgraden till 75 procent ter sig mera ambitiöst dag för dag, säger Anders Adlercreutz, gruppordförande och riksdagsledamot för SFP.

Läs föregående artikel

SFP i Helsingfors: En av våra främsta uppgifter är att bevaka stadsintresset!

Helsingfors kretsstyrelse samlades till höstens första kretsstyrelsemöte för att diskutera höstens och vinterns agenda. Kretsen står inför ett omfattande strategiarbete samtidigt som man inleder förberedelserna för kommunalvalet 2021. En arbetsgrupp är tillsatt och aktiviteter inför hösten och vintern planeras.

Läs följande artikel