Fredrik Guseff ny partisekreterare för SFP

”Jag är oerhört glad över att ha blivit vald till partisekreterare för SFP. Det här är ett drömjobb för mig, och jag ser fram emot att vara med att lyfta SFP mot nya höjder”

Svenska folkpartiets partistyrelse har idag valt Fredrik Guseff till ny partisekreterare. – I partistyrelsen är vi mycket glada att få Fredrik Guseff som ny partisekreterare. Fredrik har ett gediget kunnande inom politik och organsation. Han kan hela vårt verksamhetsfält och han har en klar och tydlig vision för hur partiet ska verka i framtiden, säger partiordförande Carl Haglund. – Jag är oerhört glad över att ha blivit vald till partisekreterare för SFP. Det här är ett drömjobb för mig, och jag ser fram emot att vara med att lyfta SFP mot nya höjder. Det är lätt att arbeta för vår ideologi, men nu ska vi sätta fokus på att bättre få ut vårt budskap. SFP ska fortsättningsvis vara den samlande folkrörelsen för alla som vill arbeta för det svenska i Finland. Samtidigt finns det en stark beställning på en liberal politik i vårt samhälle som idag färgas av motsättningar, konstaterar Guseff. Tidigare partisekreterare Johan Johansson avgår i årsskiftet, och blir direktör på Stiftelsen för kultur- och utbildningsinvesteringar. Partisekreterare Guseff tillträder den 1.1.2016. Tilläggsinformation: Carl Haglund Partiordförande 050 521 7379 Fredrik Guseff Partisekreterare fr.o.m. 1.1.2016 045 657 8348

Vad säger Sannfinländarna nu?

Anna-Maja Henriksson är kritisk till gränsen på tusen födslar per år som grund för ett förlossningssjukhus existensberättigande.

Läs föregående artikel

SFP erbjuder egna lösningar

Svenska riksdagsgruppen delar Vänsterförbundets oro för det försämrade sysselsättningsläget, men väljer att i detta läge inte gå med i Vänsterförbundets interpellation som siktar på att fälla regeringen.

Läs följande artikel