Mäkinen, Palm och Seppä utsedda till specialmedarbetare

Justitieminister Anna-Maja Henriksson har kallat Camilla Mäkinen, Lisa Palm och Hanna Seppä till specialmedarbetare.

Ekonomie magister Camilla Mäkinen kommer att fungera som justitieminister Henrikssons finanspolitiska specialmedarbetare. Mäkinen som är hemma från Grankulla har tidigare arbetat som bland annat pressekreterare för Svenska folkpartiet i Finland, generalsekreterare- på SHS, praktikant på amerikanska kongressen i Washington DC och som Jörn Donners riksdagsassistent.

Politices magister Lisa Palm börjar jobba som justitieminister Henrikssons specialmedarbetare. Palm som är hemma från Nykarleby har tidigare arbetat bland annat som Henrikssons riksdagsassistent, skattesekreterare på Skatteförvaltningen och som praktikant vid Democratic Alliance i Sydafrika.

Vicehäradshövding Hanna Seppä börjar som justitieminister Henrikssons specialmedarbetare efter att ha arbetat som lagstiftningssekreterare för Svenska riksdagsgruppen. Seppä som är hemma från Björneborg har tidigare arbetat på bland annat Kommunförbundet, Helsingfors tingsrätt och med internationella uppdrag.

Mäkinen, Palm och Seppä kompletterar Henrikssons specialmedarbetarstab då Otto Andersson tidigare har kallats till specialmedarbetare för SFP:s ministergrupp och justitieministern.

Henriksson: Alla ska få vara sig själva


SFP:s partiordförande Anna-Maja Henriksson är glad över att så många människor deltar i Helsingfors Prideparad.

Läs föregående artikel

Svenska riksdagsgruppen söker lagstiftningssekreterare


Svenska riksdagsgruppen söker vikarie för lagstiftningssekreterarposten vid riksdagsgruppens kansli. Anställningen gäller för tiden 15.8.2019-30.6.2020.

Läs följande artikel