Mats Nylund: Tolppasen väitteet ovat mustamaalaamista

Tolppanen väittää, että RKP oli valmis hyväksymään perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan

Perussuomalaisten Maria Tolppasella on ilmeisesti joku hinku mustamaalata RKP:tä vaalien jälkeen. Tolppanen väittää, että RKP oli valmis hyväksymään kaiken, minkä perussuomalaiset esittivät, jopa maahanmuuttopolitiikkaa ja vapaehtoisia kielikokeiluja, päästäkseen hallitukseen.

– Ihan tuulesta temmattua horinaa, sanoo RKP:n kansanedustaja Mats Nylund. Sipilä pudotti RKP:n hallituksesta jo ennen kuin mitään neuvotteluja edes ollaan ehditty aloittaa. Emme ikinä edes päässeet niin pitkälle, että olisi ollut mitään neuvoteltavaa perussuomalaisten kanssa tai heidän vaatimuksista, Nylund muistuttaa.

– Tolppasen jutut eivät ole muuta kuin yritys mustamaalata RKP:tä. Se ei ole hallituspuolueen kansanedustajan arvoista käyttäytymistä, sivaltaa Nylund. Tolppanen sanoo tiedotteessaan myös, että kaksikielisyyttä pitäisi edistää niin, että se alkaa jo päiväkodista ja ala-asteelta.

– Onkohan Tolppasella mennyt omat ja RKP:n mielipiteet sekaisin, Nylund kysyy. RKP:han on se puolue joka aina on halunnut aloittaa molempien kielten oppimisen niin aikaisin kuin mahdollista, kun taas Tolppasen perussuomalaiset ovat ne, jotka ensimmäisenä huutavat kurkku suorassa kun ehdotetaan jotain ruotsin kielen puolesta, Nylund sanoo.

Anna-Maja Henriksson fortsätter inte som vice ordförande

Justitieminister Anna-Maja Henriksson ställer sig inte till förfogande som vice ordförande när SFP väljer partiledning på partidagen i Pedersöre i juni.

Läs föregående artikel

Nylund: Regeringen glömmer yrkesfiskarna

Fritidsfisket finns nog däremot med i Sipiläs regeringsprogram

Läs följande artikel