SFP bjuder in bakom kulisserna

SFP har lanserat partiets första podcast “Bakom kulisserna” med partiordförande, justitieminister Anna-Maja Henriksson. Henriksson tar lyssnarna in bakom politikens kulisser och ger insyn i detaljerna, tankarna och de udda stunderna.

– SFP tar nu steget in i en ny tidsperiod i och med lanseringen av partiordförandes egna podd. Med podden “Bakom kulisserna” med Anna-Maja Henriksson vill vi erbjuda något nytt för våra väljare. Social media har en allt större betydelse och med podden når vi ut med intressanta diskussioner och reflektioner direkt i mobilen eller datorn, säger SFP:s partisekreterare Fredrik Guseff.

Podden är ett nytt sätt för SFP att svara på frågor och funderingar som finns ute i samhället. Partiet bjuder därför in allmänheten att skicka in sina tankar och frågor som partiordförande har möjlighet att behandla i kommande avsnitt.

– Jag har länge upplevt att jag vill erbjuda något mer avskalat, var jag har möjlighet att öppna upp varför vissa beslut tagits samt vilka diskussioner och orsaker som legat i bakgrunden. En plats där jag har chansen att berätta det där lilla extra och där jag även har möjlighet att erbjuda spännande diskussioner med intressanta gäster. Jag ser fram emot att ta med lyssnarna bakom kulisserna, säger Henriksson.

SFP:s podd “ Bakom kulisserna” med Anna-Maja Henriksson är publicerad på Soundcloud och hittas även på partiets webbsida och i social media. Allmänheten kan skicka in sina frågor och tankar på adressen podden@sfp.fi.

Bakom kulisserna #1

Välkommen till det första avsnittet av podcasten Bakom kulisserna, med partiordförande, justitieminister Anna-Maja Henriksson! I den går Anna-Maja igenom bland annat läget med coronakrisen, tillsammans med Ted Urho.

Läs föregående artikel

Henriksson: Vasa får utvecklingscenter för patientsäkerhet

Vasa sjukvårdsdistrikt har beviljats statsunderstöd för grundandet av ett utvecklingscenter för patient- och klientsäkerhet. SFPs partiordförande Anna-Maja Henriksson är nöjd med beslutet.

Läs följande artikel