SFP i Österbotten skjuter upp sitt kretsmöte

SFP:s kretsstyrelse beslöt på sitt möte i tisdags att skjuta upp det planerade kretsmötet till senare i höst. Kretsmöte var planerad att arrangeras i Lappfjärd den 25.4.

– Det rådande läget gör det svårt för oss att samlas till ett kretsmöte. Vi väljer därför att skjuta upp det preliminärt till hösten, säger Martin Norrgård.

SFP:s kretsordförande Martin Norrgård och sittande kretsstyrelse fortsätter sitt uppdrag tills kretsmöte har möjlighet att sammankomma.

– Det är det enda rätta i detta läge, säger Norrgård. Vår verksamhet fortsätter precis som förr, förutom att vi möjligtvis inte träffas rent fysiskt. Kretsstyrelsens roll kommer att vara ännu viktigare i en tid då mycket ska koordineras på ett annorlunda sätt.

Blomqvist: Jämställdhetsarbetet fortsätter

Idag uppmärksammar vi Minna Canth, och det arbete som gjorts under många årtionden för att stärka jämställdheten i vårt land. Under de exceptionella omständigheter som nu råder, blir det extra tydligt hur viktigt det jobb är som görs inom de kvinnodominerade branscherna för att trygga samhällets grundfunktioner.

Läs föregående artikel

Henriksson: Regeringen säkrar företagens finansiering under corona-krisen

Regeringen presenterade idag ett brett paket på åtgärder för att underlätta situationen för företagen och för att rädda arbetsplatser.

Läs följande artikel