SFP i Salo ingår valförbund

SFP i Salo regionen r.f. och Keskustan Salon kunnallisjärjestö undertecknade 25.1.2017 avtal om valförbund inför det kommande kommunalvalet 2017.

Pressmeddelande SFP i Egentliga Finland 31.1 2017

SFP i Salo regionen r.f. och Keskustan Salon kunnallisjärjestö undertecknade 25.1.2017 avtal om valförbund inför det kommande kommunalvalet 2017. SFP i Salo regionen har nominerat sina 3 kandidater och de är universitetslärare/översättare Lasse Bergroth, intendent Emilie Gardberg och kaplan emeritus/prost Jukka Pukkila. I kommunalvalet strävar SFP i Salo efter att få en plats i fullmäktige. Lasse Bergroth har tidigare kandiderat i kommunalval, Emilie Gardberg och Jukka Pukkila är uppställda i kommunalval för första gången. Gardberg flyttade till Salo år 2015 och känner sig inspirerad att delta i det kommunala beslutsfattandet; ”som nyinflyttad salobo känns det väldigt fint att få engagera sig i regionens framtid. Salo är naturskönt, nära till allt och har en stor tillväxtpotential – det hoppas jag kunna arbeta för”.

SFP på Den stora finlandssvenska kryssningen

Svenska folkpartiet deltar i många program under Den stora finlandssvenska kryssningen, som går av stapeln under veckoslutet.

Läs föregående artikel

Väståbolands kommunorganisation nominerade kandidater

Pressmeddelande SFP i Egentliga Finland 1.2 2017

Läs följande artikel