Väståbolands kommunorganisation nominerade kandidater – listan nu på slutrakan

Svenska folkpartiets kommunorganisation har den 23 februari nominerat ytterligare tre kandidater till kommunalvalet i Pargas.

De nominerade är Tom Koppe, Linus Harju Lindroos och Florin Sabie.

– Vi är nu på slutrakan av nomineringen och har en bra grupp som samarbetar fint. Det har inte varit alldeles lätt att hitta kandidater eller att skapa en samhörighet i det rådande läget, men ännu tror vi att vi når målsättningen med full lista innan den 9 mars då kandidatlistorna ska lämnas in, säger Tomas Björkroth, ordförande för Väståbolands kommunorganisation.

Svenska folkpartiets kommunorganisation i Väståboland (VÅKO) samordnar och utvecklar SFP:s politik i Pargas stad tillsammans med lokalavdelningarna (Pargas, Nagu, Korpo, Houtskär och Iniö). SFP:s personmedlemmar är anslutna till lokalavdelningarna.

Rehn-Kivi: Finländarna har ett starkt förtroende för vacciner – vaccinernas positiva verkningar är mångfaldiga jämfört med kostnaderna

Riksdagsledamot Veronica Rehn-Kivi (SFP) betonade vaccinernas samhälleliga värde i riksdagens vaccingrupps webinarium ”Vacciner – folkhälsans och samarbetets framgångshistoria” onsdagen den 17.2.2021.

Läs föregående artikel

Ollikainen: Långsiktiga satsningar på skola och småbarnspedagogik behövs

Finlands framgång bygger på att vi har en god och jämlik utbildning. I stället för nedskärningar behövs medvetna och långsiktiga satsningar på skola och småbarnspedagogik.

Läs följande artikel