Andreas Elfving ny politisk sekreterare för SFP

Svenska folkpartiets partistyrelse har idag utsett Andreas Elfving till politisk sekreterare för SFP.

Den politiska sekreteraren leder partiets politiska beredningsarbete och bistår partiledningen. Posten blev ledig sedan Magnus Öster valdes till direktör för Svenska bildningsförbundet r.f. Andreas Elfving har arbetat för SFP i olika roller sedan 2009 och har en bred erfarenhet av partiets verksamhet. För tillfället fungerar Elfving som partiets internationella sekreterare, ett ansvarsområde han tar med sig till sin nya post.

– SFP ska fortsätta föra en tydlig politik där våra värderingar syns i samhällsdebatten. Vi behövs mer än någonsin i det klimat vi tyvärr sett växa fram. Jag är tacksam och ödmjuk inför det förtroende partistyrelsen visar, säger Andreas Elfving.

– Jag är jätteglad över att Andreas tar över posten som politisk sekreterare. Hans ypperliga kunnande både om inhemsk och internationell politik behövs i dag, säger partisekreterare Fredrik Guseff.

Elfving tillträder den 1.2.2016.

Pressbild

Torvalds deltar i arbetet för att utreda Volkswagen-fusket

Europaparlamentet har idag valt medlemmarna av den undersökningskommitté som har till uppgift att undersöka brister i genomförandet och översynen av EU:s regler för bilutsläpp.

Läs föregående artikel

Henriksson: Dags för Finland att visa vägen!

- Det är inte vettigt att asylsökande flyttas fram och tillbaka mellan de europeiska länderna. Om vi bara gjorde som EU:s inrikesministrar kommit överens skulle vi spara på skattebetalarnas pengar.

Läs följande artikel