Anne Ahlefelt kandiderar i riksdagsvalet i Nyland

Anne Ahlefelt från Esbo kandiderar i riksdagsvalet i Nyland. Ahlefelt är aktiv lokalpolitiker i Esbo och fungerar som fullmäktigesuppleant och medlem av nämnden Svenska rum.

Hon är även ordförande för SFP i Esboviken. Ahlefelt har arbetat bland annat som daghemsföreståndare, utbildare och projektledare inom tredje sektorn.

– Jag ser det som viktigt att vi ger barnen en så god start som möjligt i livet. Det kan vi göra genom att till exempel erbjuda en jämlik och kvalitativ småbarnsfostran för alla.

– Finland ska ha en fungerande tvåspråkighet. Det är någonting jag brinner för och kommer att satsa på i riksdagsvalskampanjen.

Henriksson och Adlercreutz: Klimatdokumentet visar att allt fler partier tar klimatförändringen på allvar

– Det är viktigt att vi har kunnat enas om ett gemensamt dokument och om målet att begränsa temperaturökningen till 1,5 grader, säger SFP:s partiordförande och riksdagsledamot Anna-Maja Henriksson.

Läs föregående artikel

SFP i Österbotten nominerar Marjo Österdahl

SFP i Österbotten nominerar Marjo Österdahl till kandidat i riksdagsvalet 2019. Österdahl sitter sin andra fullmäktigeperiod i Närpes stad, är medlem i stadsstyrelsen i Närpes och medlem i kretsstyrelsen för SFP i Österbotten.

Läs följande artikel