Cecilia Ehrnrooth vill fortsätta som SFP i Helsingfors kretsordförande

Nuvarande kretsordförande i Helsingfors Cecilia Ehrnrooth har meddelat att hon ställer upp för omval till kretsordförandeposten för SFP i
Helsingfors. Hon har lett Helsingfors krets sedan 2016.

-Våren har inneburit en omställning för oss och vår verksamhet och visat hur viktigt det är att vi håller kontakt och stöder varandra inom partiet – oberoende fysiskt avstånd. Vi ser också nu att även under hösten måste vi anpassa vår verksamhet efter rådande omständigheter och fortsätta hitta nya verksamhetsformer. Det här betyder dock inte det att vi på något sätt stannat av i planeringsarbetet för kommunalvalet 2021, säger Ehrnrooth.

-Kommunalvalet är det val som påverkar helsingforsarnas vardag allra mest och vi ser att det behövs en stark SFP representation i staden. Därför har vi en ambitiös målsättning och jag är beredd att kavla upp ärmarna och arbeta hårt för att kretsen skall uppnå dessa mål, avslutar Ehrnrooth.

Den 22.8 samlas SFP i Helsingfors till kretsmöte och bland annat val av ny kretsstyrelse står på agendan.

Borgarsdóttir Sandelin vill fortsätta som SFP:s vice ordförande

Silja Borgarsdóttir Sandelin ställer sig till förfogande för omval till vice ordförande för Svenska folkpartiet. Borgarsdóttir Sandelin har fungerat som partiets vice ordförande sedan 2016.

Läs föregående artikel

Johanna Holmäng ny kretsordförande för SFP i Österbotten

Svenska folkpartiet i Österbotten samlades till kretsmöte i Skatila UF den 15 augusti. Till ny kretsordförande valdes kommunfullmäktigeordförande Johanna Holmäng från Pedersöre.

Läs följande artikel