Juho Kukkasmäki kandiderar för SFP i Satakunta

Juho Kukkasmäki ställer upp på SFP:s lista i vårens riksdagsval. Kukkasmäki är hemma från Jämijärvi och har en bred erfarenhet av hela Satakunta län. Kukkasmäki är arbetsledare på ett företag inom transportbranschen. och han har en bred kunskap om transportsektorn.

– Jag vill jobba för ett livskraftigt Satakunta. Livskraftighet förutsätter bland annat goda trafikförbindelser. Därför borde riksväg 8 och dess fyrfilighet vara ett av den nya regeringens spjutsspetsprojekt. Företagen i Satakunta skapar arbetsplatser åt våra invånare. Vår uppgift är att möjliggöra smidiga och säkra trafikförbindelser för dem på hela Satakunta område, säger Kukkasmäki.

– Service och tjänster påverkar också landskapets livskraft. All den service som finns nära människor tycker jag är viktig. Barnen och ungdomen är vår framtid. Beslutsfattarna måste nu skapa den bästa möjliga servic såsom dagvård, utbildning och förebyggande verksamhet.

SFP är som parti mer än ett språkparti. SFP är det enda liberala partiet, vars en av de viktigaste värderingarna är att alla människor ska ha rätt att bestämma om sina liv och den stig de vill vandra. Med en hållbar ekonomisk politik kan vi skapa service av hög kvalitet till alla, konstaterar Kukkasmäki.

Svenska folkpartiet har knutit ett tekniskt valförbund med Samlingspartiet i Satakunta och ställer upp en kandidat.

John Eriksson kandiderar i riksdagsvalet

John Eriksson kandiderar för SFP i riksdagsvalet i Egentliga Finlands valkrets. Eriksson bor i Åbo, studerar statskunskap med masskommunikation vid Åbo Akademi för fjärde året. Eriksson har varit aktiv inom Svensk Ungdom sedan år 2015 och har bland annat suttit som ordförande i SU:s miljö- och jordbrukspolitiska utskott år 2017–2018.

Läs föregående artikel

Alexandr Kliucharev-Foy kandiderar i riksdagsvalet

Alexandr Kliucharev-Foy, 30 år, kandiderar i riksdagsvalet för SFP i Nyland. Kliucharev-Foy är bosatt i Esbo och kommer ursprungligen från Azerbajdzjan.

Läs följande artikel