Lasse Paukkonen Anders Norrbacks nya riksdagsassistent

Lasse Paukkonen från Åbo blir riksdagsledamot Anders Norrbacks riksdagsassistent. Paukkonen är politices magister från Åbo Akademi. Paukkonen har tidigare arbetat med nordiskt samarbete och projektutveckling.

-Med glädje kan jag konstatera att jag hittat en assistent som har en lämplig utbildning och god erfarenhet att sköta uppdraget. Den politiska hösten kommer att vara utmanande och Lasse har de kvalifikationer som behövs för att sätta sig in i arbetet säger Norrback. 

-Jag ser fram emot att få börja arbeta för Anders Norrback och få hjälpa till honom i hans viktiga arbete, säger Paukkonen.

Regina Koskinen vill fortsätta leda SFP i Egentliga Finland

Regina Koskinen från Pargas ställer upp för omval till kretsordförandeposten för SFP i Egentliga Finland. Koskinen har lett kretsen sedan april 2018.

Läs föregående artikel

Dan Johansson fortsätter att leda SFP i Nyland

Svenska folkpartiet i Nyland samlades till kretsmöte på Thorstorp i Esbo tisdagen den 18 augusti. Dan Johansson från Raseborg blev återvald som ordförande för kretsen. Till viceordförande återvaldes Anna Lena Karlsson-Finne från Grankulla. Som ny viceordförande valdes Hanna Lönnfors från Borgå.

Läs följande artikel