Leila Arnautovic blir tillförordnad verksamhetskoordinator för SFP i Österbotten

Leila Arnautovic har utsetts till tillförordnad verksamhetskoordinator för SFP i Österbottens krets. Arnautovic kommer att tillsammans med kontaktchefen ansvara för den övergripande verksamheten i kretsen. Arnautovic inleder sitt arbete 6.4.2020.

– Det känns givande att få börja jobba för SFP, att bidra till och kämpa för ett öppet och tolerant samhälle. Jag ser framemot att få lära känna alla härliga SFP-medlemmar och stöda dem inför kommunalvalet 2021, säger Arnautovic.

Arnautovic är hemma från Närpes och bosatt numera i Vasa. Hon är politices kandidat från Social- och kommunalhögskolan med journalistik som huvudämne och studerar för närvarande till politices magister inom statskunskap vid Åbo Akademi. Hon har senast arbetat som praktikant vid kommunikationsenheten på Yrkeshögskolan Arcada och före det som nyhetsreporter på Vasabladet. 

Jenni Ahlbäck blir tillförordnad kontaktchef för SFP i Österbotten

Jenni Ahlbäck har utsetts till tillförordnad kontaktchef för SFP i Österbottens krets. Som kontaktchef ansvarar Ahlbäck över kretsens verksamhet och ekonomi. Ahlbäck inleder sitt arbete 6.4.2020.

Läs föregående artikel

Dags för HOK-Elantos handelslagsval!

Mellan 26.3-6.4.2020 kan du rösta på din representant i HOK-Elanto-valet, via nätet eller per post.

Läs följande artikel