SFP i Helsingfors: Niklas Rönnberg vill bli vice ordförande för SFP i Helsingfors

SFP i Sydöstra Helsingfors ordförande Niklas Rönnberg ställer sig till förfogande för vice ordförande posten i SFP i Helsingfors kretsstyrelse.

– Helsingfors står inför stora utmaningar pga det exceptionella läge vi lever i för tillfället. SFP behöver handlingskraft och styrka för att göra den politik som kan tackla de utmaningar vi har. Kommunalvalet är runt hörnet och vi skall gå starka både in i valet och ut från valet. För att lyckas skall vi se alla stadsbor, från väst till öst och från syd till norr, och göra vår stad till den bästa levnadsmiljön med utrymme för mångfald, rättvisa, trygghet och jämlikhet, säger Rönnberg.

Han har representerat sydöstra Helsingfors i kretsstyrelsen under många år och vill nu jobba ännu tydligare för dessa mål. Rönnberg är även ledamot i SFP:s partifullmäktige.

SFP i Helsingfors kretsmöte går av stapeln 22.8 och då väljs ny styrelse för perioden 2020-2021. 

Ett framgångsrikt Finland – också efter pandemin

SFP:s riksdagsgrupp presenterade ett åtgärdsprogram för ökad sysselsättning med 15 punkter:

Läs föregående artikel

Wickström: HUS bör bära sitt ansvar kring Raseborgs sjukhus nya profil

SFP:s vice ordförande Henrik Wickström hoppas att HUS bär sitt ansvar kring Raseborgs sjukhus nya profil som ska tas i bruk den första oktober i år. Det var i april i år som HUS styrelse beslöt att dra in samjouren vid sjukhuset.

Läs följande artikel