SFP i Sibbo nominerade ytterligare tio kommunalvalskandidater

SFP i Sibbos lokalavdelning har nominerat ytterligare tio kandidater till vårens kommunalval. De 16 första kandidaterna nominerades på hösten och på partiets lista finns nu 26 kandidater. Kandidatvärvningen fortgår ännu aktivt.

SFP i Sibbo har nominerat följande tio kandidater till kommunalvalet: Albrecht Kenneth (obunden), Günsberg-Sandström Laura, Juselius Carola, Kankfelt Tim, Lindström Jonas, Nokelainen Ann-Christin, Poutanen Isak, Sarén Annika, Sundbäck Tom (obunden) och Suomi Daniela.

– Jag är glad att det finns ett stort intresse för SFP:s värderingar och politik i Sibbo och att vi igen kan nominera flera kandidater till kommunalvalet. SFP kommer att göra ett starkt val och vi välkomnar flera kandidater med som vill arbeta för ett Sibbo där alla har en plats. Vi ska jobba för demokrati alla dagar, och det behövs människor som vill skapa en framtid tillsammans, säger Clara Lindqvist, valkoordinator för SFP i Sibbo. 

Blomqvist: Integrerat Norden också efter coronaepidemin

- Norden ska bli världens mest hållbara och integrerade region, säger Thomas Blomqvist, minister för nordiskt samarbete och jämställdhet som i egenskap av nordisk samarbetsminister var med och utarbetade visionen för det nordiska samarbetet och vilken de nordiska statsministrarna antog i slutet av år 2019. Blomqvist höll anförande på SFP:s partifullmäktigemöte under lördagen.

Läs föregående artikel

Kommissionen förstår Torvalds, Katainens och Pekkarinens oro över taxonomins risker

De finländska Europaparlamentarikerna i Renew Europe Nils Torvalds (SFP), Elsi Katainen (C.) och Mauri Pekkarinen (C) har fått ett svar på sitt öppna brev till EU:s finans- och ekonomikommissionärer Valdis Dombrovskis och Mairead McGuinness. I sitt brev påminde Europaparlamentarikerna om riskerna med EU:s kriterier för hållbar finansiering, den s.k. taxonomin.

Läs följande artikel