Suraindran Kamalakanan on RKP eduskuntavaaliehdokas Savo-Karjalassa

– Maamme turvallisuuspoliittinen tilanne on muuttunut huomattavan paljon. Tulevien kansanedustajien pitää sitoutua maailmanlaajuiseen yhteistyöhön. Emme saa olla riippuvaisia itänaapurin energiasta vaan panostaa omavaraisuuteen sekä lisätä uusiutuvan energian tuotantoa, sanoo Suraindran Kamalakanan.

– Koko Savo-Karjalan alue tarvitsee uusia työpaikkoja. Yrittäjillä tulisi olla parhaat mahdolliset toimintaedellytykset, koska yritysten kautta saamme alueemme asukkaille lisää hyvinvointia. Olen viennin puolestapuhuja, mutta meidän pitää saada Suomeen myös kansainvälisiä yrityksiä. Meillä on monella alalla työntekijäpula ja moni yritys hyötyisi, mikäli lisäisimme työperäistä maahanmuuttoa, sanoo Suraindran Kamalakanan

– Olen ollut ehdokkaana nyt muutamissa vaaleissa ja olen iloinen, että meidän alueelta löytyy äänestäjiä, jotka kannattavat samoja arvoja kuin minä. RKP ei ole vain kielipuolue vaan puolueen arvopohja perustuu liberaalipolitiikkaan. RKP:lla on sydän vasemmalla ja lompakko oikealla, pidetään huolta jokaisesta ja rakennetaan kestävää talouspolitiikkaa, toteaa Suraindran Kamalakanan. 

Adlercreutz: Medlemskap i Nato är den bästa garantin för vår säkerhet

- Nato är inte ett hot mot någon. Det här beslutet handlar helt enkelt om att maximera vår säkerhet i en osäker värld.

Läs föregående artikel

Rehn-Kivi: Välfärdsområdena behöver tillräcklig och rättvis finansiering

Idag debatterade riksdagen regeringens förslag till finansieringslagstiftningen i anslutning till social- och hälsovårdsreformen. Veronica Rehn-Kivi, medlem i social- och hälsovårdsutskottet och fullmäktigeledamot i Västra Nylands välfärdsområde deltog i debatten. I förslaget ingår de justeringar som ska göras i finansieringen från och med 2023 och som förutsätts i lagstiftningen.

Läs följande artikel