Ajankohtainen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus ei saa johtaa huonompaan palveluun. Yksilön on aina oltava hallintouudistusten keskiössä, ja osallisuudella ja demokratialla on oltava vahva sija.

Christoffer Hällfors

Politiikka ja data-analyytikko, kunnnallissihteeri

Yhteystiedot »

RKP Yhteispiiri lähtee vaaleihin 20 ehdokkaalla

RKP:n Yhteispiiri saavutti tavoitteensa aluevaalien ehdokasasettelussa. Piiri lähtee vaaleihin ehdokkailla yhdeksällä hyvinvointialueella pohjoisimmasta Suomesta, Enontekiöltä aina eteläiseen Kymenlaaksoon asti. Uudella RKP Yhteispiirillä on yhteensä 20 ehdokasta.

Mats Nylund ehdolle aluevaaleihin

Mats Nylund asettuu ehdolle aluevaaleihin Länsi-Uudellamaalla. Nylund on maanviljelijä ja on vuodesta 2018 toiminut puheenjohtajana ruotsinkielisen tuottajajärjestön Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC:n puheenjohtajana ja on RKP:n entinen kansanedustaja. Nylund, 57, on asunut Kirkkonummella vuodesta 2019. Nylund on kotoisin Pedersörestä Pohjanmaalta, jossa hän viljelee kotitilaansa yhdessä vanhimman poikansa kanssa. Perheeseen kuuluvat puoliso Corinna Tammenmaa ja seitsemän 9–33-vuotiasta poikaa perheineen.

Puoluekokous 2022 Turussa

Aloite 6 – Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta on täydennettävä omalääkärijärjestelmällä & Aloite 7 – Omalääkärijärjestelmän käyttöönotto

Beslut

RKP tekee työtä sen eteen, että ikäihmisiä ja jatkuvan hoidon tarpeessa olevia varten luodaan omalääkäri- ja omahoitajajärjestelmä, koska mahdollisuus käydä