Sean Bergenheim asettuu ehdolle Uudellamaalla

Sean Bergenheim

Sean Bergenheim, 35-vuotias isä ja yrittäjä, asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa Uudellamaalla.

Bergenheim on kotoisin Espoosta ja tulee kampanjassaan keskittymään koulutus-, terveys- ja ympäristöasioihin.

– Koulutus on toimivan yhteiskunnan peruspilari ja sitä kautta myös perusta lastemme ja Suomen tulevaisuudelle. Istuvan hallituksen koulutusleikkaukset ovat olleet kohtuuttomia ja epäreiluja. Säästöt koulutuksessa johtavat lisäkustannuksiin myöhemmin. Koulutus on ollut maamme ylpeys ja näin pitää olla myös tulevaisuudessa.

Ilmastonmuutoksen ehkäisemiseen tarvittavat toimet Bergenheim näkee enemmän mahdollisuutena kuin uhkana.

– Toimenpiteet, joilla Suomesta tehdään maailman puhtain maa, tulevat tarjoamaan myös paljon lisäarvoa niin elämänlaatuumme kuin talouteemme. Meillä on valmius toimia esimerkkinä muulle maailmalle. Sillä on väliä mitä teemme täällä Suomessa.

Päätöksentekijän tärkeimpiin tehtäviin kuuluu väestön hyvinvoinnin edistäminen, sanoo Bergenheim.

– Hyvinvointi koostuu sekä fyysisestä että psyykkisestä puolesta. Intohimoni on tehdä töitä toimivamman perhearjen puolesta: esimerkiksi iltapäiväkerhotoimintaa voisi kehittää niin, että lasten harrastukset hoituvat kätevämmin iltapäivisin. Näin perheille jää enemmän yhteistä aikaa iltaisin.

Bergenheim on pitkään ollut kiinnostunut osallistumaan entistä aktiivisemmin yhteiskunnan kehittämiseen ja puoluevalinta oli viime kädessä helppo.

– Rkp on minun puolueeni. Olen puolueen kanssa samaa mieltä siitä, että politiikan pitää perustua kunnioitukseen ihmistä ja yksilön vapautta kohtaan, tasa-arvoon sekä sosiaaliseen ja globaalin vastuuseen. Suomessa jokaisen tulee saada elää turvassa ja ilman pelkoa. Samalla meillä suomalaisilla tulee olla parhaat mahdolliset edellytykset henkilökohtaisten unelmien saavuttamiseen.

Puoluesihteeri Fredrik Guseff iloitsee Bergenheimin ehdokkuudesta.

– Sean on erinomainen vahvistus joukkueeseemme. Hänen arvomaailmansa sopii täydellisesti Rkp:n tavoitteisiin ja yhdessä tulemme voittamaan vaalit, sanoo Guseff.

Bergenheim kehottaa kaikki kiinnostuneita, uteliaita ja epäileviä ottamaan yhteyttä.

– Sosiaaliset mediat ovat oivallinen tapa ylläpitää dialogia ehdokkaan kanssa, ja tulen olemaan tavoitettavissa kaikissa kanavassani vaaleihin asti ja sen jälkeenkin. Pyrin myös siihen, että tapaisin mahdollisimman paljon ihmisiä kampanjan aikana. Toivon, että jokainen, joka haluaa esittää kysymyksiä tai kertoa toiveistaan Suomen tulevaisuudelle tulee nykimään hihasta. Yhdessä pystymme saavuttamaan asioita nopeammin!

Pysyvä oleskelulupa ulkomaalaisille korkeakoulusta valmistuneille

Joka vuosi noin 2 000 ulkomaalaista opiskelijaa suorittaa Suomessa korkeakoulututkinnon. Vain murto-osa heistä jää Suomeen tutkinnon suoritettuaan. Tämä on suurta resurssien tuhlausta, RKP:n varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Anders Adlercreutz sanoo.

Lue edellinen artikkeli

Kuljetussektori kantaa raskaan vastuun globaalin ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä

Taistelu hiilidioksidipäästöjen vähentämisestä jatkuu EU:ssa. Joulukuussa Euroopan parlamentti ja neuvosto sopivat yhdessä EU:n tavoitteista autojen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen liittyen. Tällä hetkellä neuvotellaan kuorma-autojen hiilidioksidipäästöistä.

Lue seuraava artikkeli