Asukkaiden hyvinvointi on meille tärkeää ja sen lisäksi se luo isoja säästöjä. Tärkein asia on hyvinvointipalveluiden on harrastuksien riittävä tarjonta . Vapaaehtoistoiminta luo yhteenkuuluvuutta ja elämänlaatua . Kulttuuri-, urheilu-, , kotiseutu-, ja yhdistystoiminta vahvistaa identiteettiä ja on tärkeä osa meidän yhteiskuntaa. Elämänrytmi on annettava tilaa vapaaehtoistoiminnalle. Medialla, vallan valvojalla, on myös tärkeä rooli yhteiskunnassa.

Andreas Elfving

Poliittinen sihteeri, Kansainvälisten asioiden sihteeri

Yhteystiedot »

Aika auttaa kulttuuriala jaloilleen

Kulttuuriala kokoontui eduskuntatalon edessä torstaina. Koronarajoitukset ovat iskeneet erityisen kovaa kulttuurialan, joka on täysin riippuvainen siitä, että ihmiset kokoontuvat. Ruotsalainen eduskuntaryhmä jakaa kulttuurialan näkemyksen. Nyt on todellakin aika auttaa kulttuuriala jaloilleen.

Uudenmaan RKP: Me tarvitsemme kulttuuria ja kulttuuriala tarvitsee yleisönsä

Kulttuuri- ja tapahtuma-alan toimijat osoittivat eilen mieltään Eduskuntatalon edustalla Helsingissä. Koronapandemian tuomat rajoitukset ovat koetelleet kulttuurialaa ja ala vaatii nyt sen uudelleen avaamista. Uudenmaan RKP:n puheenjohtaja Hanna Lönnforsin mielestä meidän on löydettävä ratkaisuja jotta kulttuuriala voi palata tärkeään työhönsä.

Yhdessä kohti kaikkien aikojen kuntavaaleja!

Kuntavaalit ovat äärimmäisen tärkeät vaalit. Niissä on kyse siitä, miten sinun ja minun kuntaani kehitetään ja johdetaan seuraavan neljän vuoden ajan. Niissä on kyse oman lähiyhteiskunnan rakentamisesta. Niissä on kyse toimivasta arjesta niin sinulle kuin minullekin.