Artikkelit

Hae artikkeleista

Robert Vickström erityisavustajaksi Brysseliin

Ahvenanmaalaiset yhteistyöpuolueet ja Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP) ovat tulleet yhteisymmärrykseen siitä, että Torvalds palkkaa uudeksi Ahvenanmaan erityisavustajaksi Robert Vickströmin. Paikka vapautui sen jälkeen kun Anton Nilsson sai uuden työpaikan komissiossa. Robert Vickström työskentelee tällä hetkellä toimittajana Ålandstidningenissä.

Lue lisää

Rehn-Kivi: Vanhustenhoidon henkilöstömitoitus ensisijaisen tärkeä!

Eduskunta käy tänään lähetekeskustelun vanhustenhoidon henkilöstömitoituksesta. Palvelujen parantamiseksi hallitus ehdottaa säädettäväksi linjauksen hoivahenkilöstön sitovasta 0,7 vähimmäismitoituksesta ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä. Kansanedustaja sekä sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi (RKP) iloitsee ehdotuksesta.

Lue lisää

Rehn-Kivi: Mielenterveysstrategia tarjoaa hyvän perustan mielisairauksien torjumiseksi

Kansallinen mielenterveysstrategia on tänään julkaistu ja toimitettu sosiaali- ja terveysministeriölle. Ohjelmassa parannetaan psykoterapioiden ja ehkäisevien sekä hoidollisten psykososiaalisten menetelmien saatavuutta perusterveydenhuollossa. Lisäksi vahvistetaan perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteistyörakennetta, jotta mielenterveyshäiriöt tunnistetaan nykyistä paremmin ja varhainen tuki tai hoito voidaan aloittaa nopeasti. Kansanedustaja ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi (RKP) iloitsee aloitteesta.

Lue lisää

Rehn-Kivi: julkisilla hankinnoilla on oltava ilmastokriteerejä

Hallitus kokoontui viikon alussa ilmastoseminaariin Vuosaareen, jossa pohdittiin muun muassa miten julkisia hankintoja voitaisiin ohjata ilmastoystävällisten vaihtoehtojen edistämiseksi. Arvioiden mukaan kaikkien julkisten hankintojen arvo on 35 miljardia euroa vuodessa. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) osallistui hankintatyöryhmän työhön, jossa laadittiin ehdotus, jonka on määrä auttaa Suomea saavuttamaan hiilineutraalisuus.

Lue lisää