SFP i Sibbo nominerade 17 nya kandidater

SFP i Sibbo har nominerat ytterligare 17 kandidater till kommunalvalet. På lokalavdelningens kandidatlista finns nu 43 kommunalvalskandidater i Sibbo.

SFP i Sibbo har nominerat ytterligare 17 kandidater till kommunalvalet:

Andersson-Lindqvist Marianne​, Berg Mari, Borgström Richard​, Engblom Charlotta​, Hallberg Emelie​, Järvinen Maximilian, Liljeström Tobias​, Lindqvist Christer, Lindqvist Clara​, Lindqvist Kaj, Lindroos Ossi​, Lundström Wille, Packalén Rune ​(obunden), Sällström Simon​, Skog Mimi​, Sundström Thomas och Wikström Vivan.

– Den goda kandidatnomineringen visar att det finns ett starkt intresse för SFP:s värderingar i Sibbo och för att fortsätta arbetet med att bygga vidare på ett Sibbo med välmående invånare som trivs, säger Maria Liljeström, ordförande för SFP i Sibbos lokalavdelning.

Information som SFP i Sibbos nominerade 43 kommunalvalskandidater finns här (pdf)

 

Länkar:

SFP i Österbotten går till val med en stark kandidatuppställning

SFP i Österbotten lämnade på tisdagen in sammanlagt 494 kandidatförsäkran till kommunalvalet i femton kommuner.

Läs föregående artikel

Rekord för SFP i kommunalvalets kandidatnominering

Svenska folkpartiet överträffar sina uppsatta mål och kommer att gå till kommunalval i en rekordstor del av landet. Trots att valdagen planeras skjutas upp till juni har SFP följt gällande lagstiftning och lämnat in kandidatlistor redan nu, i 64 kommuner. I senaste kommunalval år 2017 hade SFP kandidater i 52 kommuner.

Läs följande artikel